Főoldal Hírek Rising Star: Ördög Nóra és a zsűri várja a premiert

Rising Star: Ördög Nóra és a zsűri várja a premiert

2
Oszd meg!

A tv2 már leforgatta a Rising Star promóciós videóit, és vélhetően a promo fotók is elkészültek, igaz, utóbbit egyelőre nem tették nyilvánossá. Az Aktív stábjának nyilatkoztak a zsűritagok, és a műsorvezető, Ördög Nóra is. Alább a nyilatkozatból olvashattok szemelvényeket.

ordog-nora-rising-star

A külföldi műsorokat végignéztem, azt is tudom, hogy ott mi zajlik. Az is biztos, hogy a mi műsorunk egy kicsit más lesz, nyilván a hazai igényekhez fogjuk szabni.” – nyilatkozta Ördög Nóra, akiben van némi bizonytalanság is, lévén régóta nem állt kamerák elé. Mármint, tavasz óta, nem volt az olyan rég (csak a riport szerint). Ezen felül beszélt még arról is, hogy a két gyerkőc mellett lavíroznia kell majd az idővel. Az pedig elképesztő, hogy milyen hamar visszanyerte a bombasztikus alakját a műsorvezetőnő.

kero-rising-star

Engem az emberek ismernek arról, hogy sok meghallgatást csinálok, és határozott véleményem van arról, hogy mit tartok követendőnek, példaértékűnek, és mi az, amit nem fogadok el” – mesélte Keró, azaz Kerényi Miklós Gábor, és azzal dicsekedett, hogy sok ismert musical színészt indított el a pályán, mint Dolhai Attila, vagy Bereczki Zoltán. Igaz, előbbi a Tv2-es Kifutó című tehetségkutató műsor különdíjasa volt 1999-ben.

mezo-misi-rising-star

Csodálkoztunk, hogy milyen jól együtt tudunk működni. A kémia az nagyon jó. Félszavakból megértjük egymást, nem feltétlenül értünk mindig egyet, de az ember a fontos, aki előttünk áll, nem pedig az, hogy az akaratunkat tűzön-vizen keresztül vigyük” – mondta Mező Misi, aki a The Voice mesteri székében már tehetségkutatós rutint szerzett. Zenekarával pedig amerikai koncertekre készül.

pasztor-anna-rising-star

Pásztor Annának azt üzenték a zenésztársai, hogy képviseltesse az alternatív zenét és a rockot a Rising Star-ban. “Alternatív zenészként működöm, és kicsit az az érzésem, hogy úgy fogadták, végre egy valaki közülünk bekerült, és az igazi hangszeres zenét képviseli. Ez is a tervem” – hajrá Anna.

feke-pal-rising-star

Ez a világ legnehezebb feladata, hiszen nem lehet megfelelni mindenkinek” – nyilatkozta az Aktív stábjának Feke Pál, aki amúgy tehetségkutató győztes, az M1-en futó A Társulatban nyerte el annak idején István szerepét.

Ne feledjétek, az első évad alig egy hónap múlva, 2014. november 09-én debütál a Tv2 műsorán. Kíváncsian várom mit produkál majd a tehetségkutató, leginkább azért, mert egyre több országban bukik meg a formátum.

2 Hozzászólások

  1. Én már várom a műsort, tetszik a zsűri. :) de azért Feke Pált ne egy tehetségkutató győzteseként emlegessük, mert ő már előtte is színész volt, és voltak főszerepei. Én pl. fehérvári színházban láttam a Hairben, és elképesztő volt, jóval az István király előtt. :)))

    • Maximálisan elismerem Feke Pál művészetét, és eredményeit. Viszont, azért fontos megemlíteni, ha egy mentor/zsűritag tehetségkutatóban is feltűnt szereplőként, mert pontosan tudja mit él át az, aki előtte áll, így az értékelése, a hozzáállása is más lehet.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here