Főoldal Hírek Az Édes életet parodizálja az Irigy Hónaljmirigy

Az Édes életet parodizálja az Irigy Hónaljmirigy

0
Oszd meg!

Az Irigy Hónaljmirigy lassan már 25 éves lesz, gőzerővel készülnek a koncertre, nemrég pedig új videoklippel jelentkeztek. Ezúttal az Édes élet lett kiparodizálva, Rémes élet címmel. A központi alak a Csillag születikben debütált Varga Viktor lett,  a Lehet zöld az ég a dalszövegét dolgozták át. A klipben feltűnnek az Édes élet további celebjei is, mint Gáspár Győző és Zsolti, Berki Krisztián, Kelemen Anna, vagy LL. Junior.

Varga Viktor remek alapanyag egy paródiához: több mint érdekes a személyisége, az életformája – már amit az Édes Életben látunk – ezért választottuk őt a következő áldozatunknak. Ugyan a hírek szerint véget ért a kapcsolatuk Cinthyiával, de a románc különleges pillanatai megértek egy paródiát” – mondta nevetve Kabai Laci, majd hozzáfűzte. – „Viktor Lehet zöld az ég című dala nem a legfrissebb sláger, de 2010 óta folyamatosan játsszák a rádiók, hatalmas sikert ért el, ezért úgy gondoltuk, még mindig megérdemli, hogy bekerüljön a „célkeresztbe”

A videó nagyon jópofa és vicces lett, érdemes vetnetek rá egy pillantást. Népszerűségét jól jelzi, hogy alig több, mint egy hét alatt máris 280 ezren látták.

A videoklip forgatásán feltűnt Varga Viktor is, úgy tűnik jól szórakozott
A videoklip forgatásán feltűnt Varga Viktor is, úgy tűnik jól szórakozott

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here