X-Faktor ötödik évad: Az utolsó válogató

  12
  Oszd meg!

  A héten véget ért az X-Faktor válogatós szakasza. Valami különös oknál fogva a szerkesztők az összes tehetséget az utolsó adásra tartogatták… Bátran ki merem mondani, hogy a mostani egyetlen adásban több tehetséges énekes fordult meg, mint az előző három válogató során összesen. Talán éppen emiatt is, de ez volt a legjobb válogató idén. Megvolt a Viccfaktor is, akadtak bohókás, vicces figurák, de ezzel együtt felbukkantak igazi tehetségek is. Előbbieken szokás szerint jól szórakoztam, talán még hiányozni is fognak :)

  Némelyik előadó láttán én is csak így lestem
  Némelyik előadó láttán én is csak így lestem

  Persze, tudom, az, ha valaki a válogatón jól teljesít, hosszútávon még nem jelent semmit. Teljesen más dolog, ha összeszedetten, koncentráltan, akár heteken át gyakorolva ugyanazt a dalt jelenik meg valaki a színpadon, mintha minden héten egy-kettő új dalt kell megtanulni, koreográfiával, élőben előadva azt. Éppen ezért becsapósak ezek a válogatós adások, mert ilyenkor azok is tehetségesnek és jónak tűnnek, akiket majd hetek múlva szidni fogok az élő showk alatt, hogy “mennyire bénák, essenek már ki“. Most azonban még nem tartunk itt. (Ha logikusan belegondolunk, Zámbó Krisztián vagy Tóth Marci sem énekelte el annyira bénán a válogatós dalát tavaly, meg tavaly előtt).

  Ez a kiscsaj nagyon keményen odarakta. Azt hiszem ő az, aki a legjobban tetszett eddig.
  Ez a kiscsaj nagyon keményen odarakta. Azt hiszem ő az, aki a legjobban tetszett eddig.

  Ami miatt pedig a leginkább lelkes vagyok, az a jövőhét. Végre, hazánkba is begyűrűzik a székes játék. Az Amerikai X-Faktorban már láthattuk ezt, most a Brit is bevetette. Ez egy nagyon menő dolog, a lényege az, hogy a mentor a hozzá tartozó tizeniksz emberke közül hatot ültethet le, akiket magával visz a mentorházba. Ha teszem azt leült már hat előadó, de az utolsó nagyon jól nyomja, akkor valakit fel kell állítania. Senki nincs biztonságban, ráadásul aztán jön még a mentorház is. Ez az X-Faktor legizgalmasabb újítása, ami úgy érzem a magyar verzióban is működni fog, perpillanat pedig úgy tűnik, éppen elég tehetséges delikvens maradt talpon ahhoz, hogy izgalmas lehessen. Alig várom már, hogy odajussunk!

  A jövőheti adások pedig csak még jobbak lehetnek. Alig várom már a tábort!
  A jövőheti adások pedig csak még jobbak lehetnek. Alig várom már a tábort!

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here