Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Sweet Memories: The Comeback – A visszatérés

Sweet Memories: The Comeback – A visszatérés

0
Oszd meg!

Ismeritek Lisa Kudrow sorozatát? A Jóbarátok forgatásának a befejezése után, 2005-ben került az HBO képernyőjére A visszatérés. Itt Kudrow mondhatni “saját magát” alakította: azaz egy tévésztárt, aki egy sikeres sorozat után próbálja újra felépíteni a karrierjét. Itt a hősnőnk, Valerie azzal szembesült, hogy sokan túlkorosnak tartják őt, nem is igazán kedvelik, és az írók olyan döntéseket hoznak az új sorozatában a feje fölött, ami bizony nem igazán tetszik neki. A sorozatot pedig úgy adják el, mintha egy reality lenne, mert mindeközben reality készül Valerie visszatéréséről. Kicsit hasonló az egész, mint a Modern család, mondhatnánk, hogy dokumentarista stílusban készült, de sokkal összetettebb annál. Leginkább azért, mert a realtiy forgatása mellett Valerie még egy sorozatban is szerepel, ahol kezdetben szexi nagynéni lett volna, aztán házsártos vén szomszédot csináltak belőle. (Tudom, leírás alapján talán káosznak tűnik az egész, de a pilot megnézése után világos lesz mindenki előtt a kép).

The Comeback - A visszatérés | A fotón Lisa Kudrow & Kellan Lutz
The Comeback – A visszatérés | A fotón Lisa Kudrow & Kellan Lutz

Az HBO sajnos csak egy évadot készített el belőle, pedig minőségileg igazán a toppon volt. Egy nap alatt be is daráltam anno a teljes szezont, nagyon megszerettem. Elsőosztályú a humora, inkább az a “kínosabb-fajta”, de az arányokat hihetetlenül jól eltalálták. Leginkább a keserédes jeleneteket csíptem, amikor Valerie szembesül azzal, hogy ő már nem olyan sztár, mint amilyennek tartja magát. Amikor megpróbálta mindezt méltósággal kezelni, egyszerűen hű. Olyan jól bemutatta ez a sorozat, hogy milyen nehéz egy színész(nő)nek negyven felett Hollywoodban. Lisa Kudrow amúgy parádézott a szerepben, teljesen eladta számomra az egészet. Mellette olyan színészek tűntek még fel a showban, mint Kellan Lutz (Twilight) vagy Malin Akerman (Trophy Wife).

Nagy örömömre november 9-én, kilenc év után visszatér A visszatérés, Valerie újra megpróbálja. A második évad sajnos csak nyolc részes lesz, de már úgy várom, mint a messiást. Azt javaslom nektek is, hogy nézzetek bele a sorozatba, az első évadot daráljátok le amint időtök engedi, mert nagyon jó kis szórakozás ez a sorozat. Alább meg is nézhetitek a második évad hosszabb előzetesét/werk filmjét, zseniális az anyag.

Lisa Kudrow zseniális színészi játékot vetett be a sorozatban
Lisa Kudrow zseniális színészi játékot vetett be a sorozatban
1689 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here