Főoldal Hírek Oláh Gergő új dala Mosoly-ra próbál fakasztani

Oláh Gergő új dala Mosoly-ra próbál fakasztani

4
Oszd meg!

Tegnap debütált az X-Faktor harmadik évados győztesének a legújabb videoklipje. A dal a Mosoly címet viseli, a videóklip pedig vidámkodós, és nagyon jópofa a maga nemében. Olyan jó nézni, és nem csak azért, mert a ByTheWay is szerepel a benne. Jópofa az egész, pedig látni, hogy alapvetően minimál az egész.

A problémám inkább a dallal van. “Mikor ajkad vége kiflit alakít” mondattól konkrétan agybajt kapok, és maga a dalszöveg is nagyon semmilyen. Ezzel még nem lenne különösebb problémám, sok dalnál érzem azt, hogy jobb, ha nem figyelem miről szól, de itt még a dallamvezetés sem jön be. Gyenge az egész. Számomra legalábbis mindenképpen, de mindenkinek más a zenei ízlése, biztos lesz olyan, akinek be fog jönni a Mosoly.

Oláh Gergő debütáló dala, a Törj ki a csendből még mindig sláger, még mindig előkelő helyen szerepel a rádiós játszási listákon, pedig már több, mint két éves. Azóta sem tudott igazi slágert lerakni Gergő az sztalra, és hát, van egy olyan érzésem, hogy ezzel sem sikerült. Kár érte, mert nagyon rendben van a srác hangja. Várom a következő próbálkozást.

Ha mással nem is, de a videoklippel mosolyt csalt az arcomra Oláh Gergő
Ha mással nem is, de a videoklippel mosolyt csalt az arcomra Oláh Gergő
A ByTheWay mellett az MDC és Kocsis Tibor is feltűnt a videoklipben
A ByTheWay mellett az MDC és Kocsis Tibor is feltűnt a videoklipben
1973 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Nekem sem tetszett miközben hallgatttam folyton a happy jutott eszembe persze nem azért mert a hangzásviláguk hasonló hanem mert egy olcsó koppintása még egy amerikai iskolabusz is van benne!:D

  2. Direkt csinálnak neki ilyen trágya minőségű videókat? Olyan “telefonnal felvett és Windows Movie Maker-ben megszerkesztett home made-klip” érzést kelt ez, és a “Törj ki a csendből” is.

    • Hm, ehhez én nem igazán értek, szerintem ezzel a videóval nincs semmi gond. De kettőnk közül én vagyok az, aki kevésbé ért a technikához.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here