Főoldal Érdekességek Cikksorozatok Cikkajánló: Nők Lapja Café cikkek #1

Cikkajánló: Nők Lapja Café cikkek #1

0
Oszd meg!

Kicsivel több, mint egy hónapja nem jelentkeztem cikkajánlóval, ezért most egy nagy dobásra készültem. Észrevehettétek, hogy az utóbbi időben többször is linkeltem Facebookon a Nők Lapja Café cikkeit. Elsősorban azért tettem, mert mindig érdekes tartalmat találtam az oldalon. Az utóbbi időkből a kedvenc cikkeimet gyűjtöttem most nektek egy csokorba. Akad benne sztáros hír is, de közélettel, és a hétköznapi emberekkel foglalkozó írásokat is belinkelem nektek. Íme!

SZTÁROKKAL KAPCSOLATOS ÉRDEKESSÉGEK

– Sorban érkeznek a hírességek George Clooney ma tartandő esküvőjére. Eme galériában meg is nézheted, kik vesznek részt a ceremónián.

Szexi fotók készültek Danics Dóráról. Tényleg jól fest rajtuk az X-Faktor győztese.

– Pál Dénes egy interjúban mesélt a holnap esti Sztárban sztár fellépéséről. Még be is mutatta Psy mozdulatait. Nagyon várós!

– Ahogy az várható volt, Szabó Zsófi lelépése után házon belül választottak, így Betty szerepét a Megasztáros Nagy Adri kapta meg. Eme videó szerint a stáb jól fogadta. Most nem azért, de ha ott vannak a kamerák, hogy másként fogadták volna?

– Itt egy újabb X-Faktoros (mű)balhé: Tóth Gabinak a barátai sorsáról kellett döntenie a mai, utolsó válogatás során.

– Napi flame: Bódi Sylvi nem akar szerepelni a médiában, ezért kimegy a dzsungelbe. A Celeb vagyok, ments ki innen miatt… :D

– Nézzétek csak, ők a világsztárok legkedvesebb fotósai.

– Az X-Faktoros Muri Enikő adott egy szimpatikus interjút a Nők Lapjának, ez került fel online is.

– Katie Holmes is adott egy remek interjút a Nők Lapjának, amiben többek között az új filmje, Az emlékek őre kapcsán is felszólalt. Nem tehetek róla, de ez a nő örökre a Dawson és a haverok szende Joey-ja marad a szememben :)

katie-holmes-nok-lapja
Katie Holmes még mindig gyönyörű, és továbbra is írtó szimpatikus.

EMBERI SORSOK ÉS TRAGÉDIÁK

– Amikor először olvastam ezt a cikket, hát én nagyon meghatódtam. Egy transzexuális társuk mellett álltak ki a diákok! Olyan szuper dolog látni, hogy a következő generáció már ennyire toleráns.

Egy fiút azért nem vettek fel a neves Waldorf iskolába Budapesten, mert a szülei leszbikusok. Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen megtörténhet Magyarországon.

Ez aztán a szeretnivaló sikersztori. Egy igazgatónő úgy döntött vált, és a szülési szabadsága alatt kitanulta a fodrássszakmát, most már pedig fodrászként dolgozik, és boldogabb, mint valaha. Jól esik ilyen emberi sorsokról is olvasni.

– Ismered a világ legjobb fej rendőreit? Oké, simán lehet, hogy vannak tőlük is szerethetőbben lüke zsaruk, de ezek a fotók tuti mosolyt csalnak a Te arcodra is :)

– Hehe, senki sem mondta, hogy a lánykérés egyszerű dolog. Íme, tíz akadály, amit le kell győznie egy férfinek, hogy megkérje álmai nőjének a kezét.

Még mindig kevés a női vezető. Felháborító, de tényleg. Pasiként is annak tartom, méghozzá nagyon. Arra pedig, hogy a negyedikes tankönyv szerint a nők értetlenek és ordibálni kell velük, egyszerűen szavakat sem találok. Nagyon remélem, hogy egy gyerek sem fogja elhinni!

– Ez egy elég nehéz cikk. Nem is ajánlom mindenkinek az elolvasását, lelkileg elég felkavaró. Mert azt vázolja az anyag, miként lesz egy gyermekből prostituált.

– Oroszországban olyan buszmegálló üzemel, amire ha ráülsz, megméri a súlyodat, és mindenkinek megmutatja. Te ki mernéd próbálni? :)

– Wow, betűtípus készült a spanyol hajléktalanok kézírásából!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here