Főoldal Hírek Magyar zene: A nyarat Majka és a Honeybeast uralta

Magyar zene: A nyarat Majka és a Honeybeast uralta

0
Oszd meg!

Megérkezett a MAHASZ és az Artisjus szokásos negyedévi listája, ami hat különböző listát közöl, amikből kiderül, hogy az elmúlt három hónapban melyik magyar előadó volt bizonyos téren a legsikeresebb.

youtube-facebook

majka-belehalok– Youtube Magyar Toplista: Szokás szerint Majka és Curtis vezeti a listát, a Csak te létezel című daluk az elmúlt három hónapban 1.588 millió kattintást ért el. A második helyen Horváth Tamás és Raul kiegészítve a Children of Distance zenekarral, és a harmadik helyen is a duó áll, a nagyon szerethető Boldog vagyok című dalukkal. Összesen tizenegy magyar dal ért el egy millió feletti megtekintést a Youtube-on. Kiemelendő, hogy a régi dalok közül, a Majka-Curtis féle Belehalok, és Mohamed Fatimától a Ragyog a szívem még mindig mennyire népszerű.

– A legnépszerűbb magyar előadók a Facebookon: Kicsivel több, mint 392 ezer lájkolóval a Children of Distance áll a lista élén, őt követi Nótár Mary (320 ezer) és L.L. Junior (307 ezer). A negyedik helyen Molnár Ferenc “Caramel” áll. A top 20-ban olyan előadók kaptak még helyet, mint Király L. Norbert, Vastag Csaba, Rúzsa Magdolna, Tóth Gabi vagy Kasza Tibor. A top húszból mellesleg nyolcan kezdték zenei tehetségkutatóban a pályafutásukat.

– Mahasz toplista: Azt hiszem erről túl sokat nem érdemes mondani, a képek magukért beszélnek. Azt mindenképpen kijelenthetjük, hogy a nyár legnagyobb slágere A Dal-ban feltűnt A Legnagyobb hős volt, de jól futott Majka és Curtis, Kállay Saunders András, a The Biebers, Rúzsa Magdi, ByeAlex szekere is. A régi dalokat is szeretjük ám, Oláh Gergő már több, mint két éve tör ki sikerrel a csendből, azóta sem volt olyan sikeres dala (és talán nem is lesz).

youtube-facebook

2659 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here