Főoldal Érdekességek Érdekességek Rise Like a Phoenix az X-Faktorban!

Rise Like a Phoenix az X-Faktorban!

2
Oszd meg!

Az idei Eurovízió-győztes Conchita Wurst dala, a Rise Like a Phoenix igazi szenzáció lett, a tavalyi dallal ellentétben pedig több országban igazi sláger. Az X-Faktorba jelentkező tehetségek is előszeretettel választják ezt casting daluknak.

Nemrég az ukrán X-Faktorba jelentkezett Dima Khvostenko, aki fiatal kora ellenére ismert előadónak számít, hiszen akárcsak Justin Bieber annak idején, ő is folyamatosan tölti fel Youtube-ra a coverjeit, amik meglepően jók. Az ukrán X-Faktor mentorai okkal aléltak el a srác képességeitől, kétségkívül megvan benne az X.

Danics Dóra legjobb barátnője, Kállai-Kiss Zsófi sokadjára próbálta meg a magyar X-Faktort, és ki tudja, hátha éppen Conchita dala viszi őt sikerre ebben a szezonban, hiszen az első akadályt máris remekül bevette.

A kérdésem pedig a következő: melyik előadótól tetszik nektek jobban a Rise Like a Phoenix? Az ukrán sráctól, vagy a magyar tehetségtől? Alább szavazhattok, és meg is nézhetitek az előadásokat videón.

02-sor

rise-like-a-phoenix-vs

Kinek az előadása nyűgözött le jobban?

  • Khvostenko Dima, az ukrán X-Faktor versenyzője (79%, 54 Votes)
  • Kállai-Kis Zsófia, a magyar X-Faktor versenyzője (21%, 14 Votes)

Total Voters: 68

Loading ... Loading ...

02-sor

02-sor

2265 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Mind a kettő jó volt, a srácnál több volt az energia, és hihetetlen, hogy mennyire tud adni is, az első refrénnél libabőrös voltam. Tényleg nagyon jó volt, míg a nőnél inkább csak energia volt, érzelmek nélkül. Amit szerintem a mentorok is láttak, Tóth Gabi arcán semmi lelkesedést nem láttam például.

    • Hű, örülök, hogy nem csak én látom így. Zsófi nagyon technikás, jó a hangja, afféle Danics Dóra 2.0., érzelmek nélkül meg nem olyan élvezetes hallani mások énekét.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here