Főoldal Érdekességek Érdekességek Narancsvidék: Sztárok a vendégszereplők közt

Narancsvidék: Sztárok a vendégszereplők közt

5
Oszd meg!

A Clevver News összeszedett olyan napjainkra sikeressé és híressé vált színészeket, akiknek a neve vélhetően nem sokat mondott bő tíz évvel ezelőtt a széria nézőinek, és feltűntek a Narancsvidék című sorozatban. Ilyen volt a kis Bella Thorne (Indul a risza), Ryan haverját alakító Paul Wesley (Vámpírnaplók), vagy Max Greenfield (New Girl) aki Sandy lett egy visszaemlékezés során. Sőt, Shailene Woodley is játszott a sorozatban, ő alakította a széria elején Marissa kishúgát, Caitlynt, mielőtt bentlakásos iskolába kerül. Továbbá itt volt Chris Pratt (A galaxis őrzői), Lucy Hale (Pretty Little Liars) és Nikki Reed (Twilight) is többek között. Igazán impozáns a lista, érdemes végignéznie azoknak is, akik nem nézték annak idején a kultikussá vált Narancsvidéket.

the-oc-narancsvidek

3432 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. Ez a lista pont akkor jelent meg, amikor még néztem a sorozatot. :D Amúgy az én kedvenc mellékszereplőm Chris Pratt volt, akit már amúgy is imádtam az Everwood óta, de itt is nagyot alakított. :)

  2. Pretty Little Liarsből igazából hárman is szerepeltek, akkor fedeztem fel, mikor végre végignéztem tavaly nyáron, de már lehet előtte volt… Lucy Hale igen, de Ashley Benson és Janel Parrish is, utóbbi kettő ugyanabban a részben :)

  3. Jah és a Wilson Bethel (Hart of Dixie – Wade) és Rachel Bilson jeleneteket se felejtsük el :)

    Jaj, hogy én mennyire szeretem ezt a sorozatot…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here