Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Vámpírnaplók: Promóciós fotók a hatodik évadhoz

Vámpírnaplók: Promóciós fotók a hatodik évadhoz

2
Oszd meg!

A mi nap megjelentek a Vámpírnaplók hatodik évadának a promóciós fotói. Aki attól tartana, hogy az évadzáróban “meghalt” Damon (Ian Somerhalder) és Bonnie (Katherina Graham) nem lesz jelen a hatodik szezonban, az ne aggódjon, továbbra is főszereplők, promóciós fotókat is kaptak, akárcsak a tényleges halálból visszatért Alaric (Matt Davis) és a tavalyi közönségkedvenc Enzo (Michael Malarkey).

A Vámpírnaplók hatodik évada október 2-án debütál a The CW csatornán, majd  minden héten elolvashattok egy kritikát a sorozat aktuális epizódjáról. Vicces lesz! A promóciós fotók eléggé unalmasak, hol vannak már a menő harmadik évados beállítások? Ó, és Zach Roerig pedig nagyon helyes ezen a fotón. De ez igazából mellékes. Íme, a képek!

the-vampire-diaries-promo-matty

2667 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Talán nem lesz vicces a kritikád, mert amiket olvastam a 6. évadról a színészek véleménye alapján ez a kedvencük az első mellett, és hidd el egyesek (az egyik főszereplő) tisztában voltak vele hogy az utóbbi évadok gyengék voltak. Az hogy szeretik a 6. évadot jelentheti azt hogy az írok összeszedték magukat és ezúttal jó évadot kapunk. ( Ha az lesz az utolsó amit én úgy gondolok, hogy így van) akkor meg van az esélye hogy méltóan búcsúznak.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here