Behaving Badly: Selena Gomez és Nat Wolf romantikázik

4

Egyelőre még várok a magyar feliratra, de előbb-utóbb megnézem anélkül is, mert nagyon kíváncsi vagyok már a Behaving Badly című filmre, ami nyáron már meg is jelent az Egyesült Államokban. A főszerepben Nat Wolf (Csillagainban a hiba) és a csodálatos Selena Gomez (Wizards of Waverly Place), mellettük pedig olyan tévés veteránok láthatóak, mint Mary-Louise Parker (Weeds), Heather Graham (Kaliforgia) vagy az Awkward főszereplője, Ashley Rickards.

Az előzetes alapján ez egy szerethető, klisés tinifilm lehet, afféle Amerikai pite stílusban, de hé, ez még önmagában nem jelent semmi rosszat, legalábbis szerintem. Szóval, előbb-utóbb biztos megnézem, akkor kritikát is írok majd róla, eme poszt pedig hátha a ti kíváncsiságotokat is meghozta. Csekkoljátok a magyar feliratos trailert alább.

behavind-badley-poster

5361 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.4 hozzászólás

  1. Ne akard látni…..én Selena rajongó vagyok, nem is kicsit és nem is a szerepével van baj, de ez a film annyira gagyi, hogy az hihetetlen…..

    • Csatlakozom…Nekem csekkolnom kellett az Imdb-s “megnézett filmek”-listámat, mert nem tudtam eldönteni, hogy láttam-e már vagy sem. Láttam. Nem is lehetett régen. Nem emlékszek szinte semmire:)

    • Hűha, ezt szomorúan hallom. Azért belenézek, hátha nem olyan szörnyű. (Tudod, amíg az ember él, remél :)).

      • Nézz bele, lehet, hogy neked tetszeni fog:) Nekem se volt bajom vele annyira, egy filmnek jó, csak kissé unalmas volt.

Leave A Reply