Főoldal Oldal Blog Körkérdés: Hogy sikerült a nyári darátok 2014-ben?

Körkérdés: Hogy sikerült a nyári darátok 2014-ben?

10
Oszd meg!

Pontosan négy hónappal ezelőtt tettem fel a körkérdést, hogy ki mit fog darálni 2014 nyarán. Mert bizony a nyári időszak sokunknak azt jelenti, hogy szintre hozzuk magunkat a nézős sorozatainkkal, és úgy vágjunk neki az új évadnak, hogy már képben lehessünk.

Jómagam sok elmaradást pótoltam most nyáron, sőt, idén először sikerült majdnem teljes egészében teljesítenem a listámEzt biztosan meg fogom nézni” pontjait. A többit jövőre ki sem fogom már tölteni, úgysem jutok el odáig, ami igazából nem is gond. Be is másolom nektek, hogy lássátok, milyen ügyesen utolértem magam:

AMIT BIZTOSAN MEG FOGOK NÉZNI MAGYAR FELIRATTAL:

nyari-dara

AMIT BIZTOSAN MEGNÉZEK MAGYAR SZINKRONNAL:

Ezen a héten pedig már be is indul a 2014/15-ös tévés évad, de ettől függetlenül a listám kimaradt pontjait biztosan meg fogom nézni, bár az őszi nagy vállalásom a Shameless mind az öt évadának a megtekintése. Szerintem nem lesz vele gond :)

No és nektek miként sikerült a nagy nyári darálás? Mindent megnéztetek, ami a listátokon volt? Vagy inkább lista nélkül vágtatok neki? Mennyire zavartak be a szuper nyári sorozatok? Mert nálam utóbbi – no és az a sok könyv, amit elolvastam – időben elvette a helyet a sorozatoktól. Kíváncsian várom a válaszaitokat.

10 Hozzászólások

 1. Hát nekem komoly terveim voltak, ezeregy sorozatot akartam volna megnézni. Viccen kívül nagyjából 10 db lett volna az optimális, ehelyett 2, azaz 2!!!-re futotta…

 2. Jó hír, a Shameless csak négy évados. :D Majd kíváncsi leszek, mit szólsz hozzá.
  Nekem a nyárra nem voltak nagy terveim, mert a tavalyiak is csúfos kudarccal végződtek, de azért sikerült a sorozataimmal behozni magamat, meg találtam pár új kedvencet, szóval hátha magabiztos leszek, és a jövő nyárnak megint daratervekkel indulok neki. xD

 3. Nem voltak különösebb terveim, csak úgy voltam vele, hogy majd ami jön. Inkább a retro sorozatokat akartam behozni, és ment is. Ugye befejeztem a Dawson és a haverokat, nekiálltam, végignéztem 4 évadnyi Narancsvidéket <3, aztán most a Tuti Gimit nézegetem. Az első két évadot hamar ledaráltam, de most egy picit ráuntam. Emellett haladtam egy fél évadnyi Switched at Birth-t is, így már csak fél évaddal vagyok lemaradva. De van még jópár bepótolni valóm, mint a TVD, PLL, Teen Wolf, Suburgatory és a többi…

 4. Kevesebb sikerült talán, mint tavaly, ennek több oka is volt, de:

  Game of Thrones S01-S04
  Heroes S02-S03 (S04 folyamatban)
  Six Feet Under S03-S05
  El Barco S02/2 (S03 áll…)
  Secret Diary of a Call Girl S01-S04
  Beaver Falls S01-S02
  Friends S01 (sokszori újranézés)

  + nyári, egész (véget ért) évados sorozatok:
  The Leftovers S01
  Finding Carter S01
  Young & Hungry S01
  Married S01
  You’re the Worst S01
  Defiance S02
  Teen Wolf S04
  True Blood S07

  +mivel sorozat: Trónok harca könyvek folyamatban…

  • Azért ez is nagyon szép, pláne ha azt nézzük hány ezer oldalasak azok a Trónok harca könyvek. (Szigorúan mínuszos sorközzel, apró betűkkel :) ).

 5. Majdnem minden sorozatot amit néztem vagy elkaszáltak vagy véget ért, amiket nem amit nem, azokban nem volt lemaradásom, ezért a nyáron új sorozatokat kezdtem el. Teljesen az elejéről kezdtem őket, így sokra nem volt időm, ezeket sikerült darálnom nyáron:

  Pretty Little Liars 1-4. évad + 5. évad első fele
  Once Upon a Time 1-3. évad
  Once Upon a Time in Wonderland 1. évad
  Revenge 1-2. évad (a 3. évad folyamatban, mire kezdődik a 4. befejezem)

  Amit még szeretnék darálni az új évadig:
  Reign 1. évad
  2 Broke Girls 1-3. évad

  Emellett még néztem folyamatosan hetente:
  Pretty Little Liars (miután szintre hoztam magam)
  Young & Hungry
  Mystery Girls

  Amire nem maradt időm, de mindenképpen de szeretném egyszer pótolni:
  The Fosters 1.évad + 2. évad első fele
  Hart of Dixie 1-3. évad

 6. Én a Smallville-t kezdtem el nézni a nyáron. A 3. évadnál tartok, és lassan végzek az évaddal. Nyáron sokat mászkáltam, szóval igazából az is elvette az időmet. Most meg a suli. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here