Körkérdés: Hogy sikerült a nyári darátok 2014-ben?

  10
  Oszd meg!

  Pontosan négy hónappal ezelőtt tettem fel a körkérdést, hogy ki mit fog darálni 2014 nyarán. Mert bizony a nyári időszak sokunknak azt jelenti, hogy szintre hozzuk magunkat a nézős sorozatainkkal, és úgy vágjunk neki az új évadnak, hogy már képben lehessünk.

  Jómagam sok elmaradást pótoltam most nyáron, sőt, idén először sikerült majdnem teljes egészében teljesítenem a listámEzt biztosan meg fogom nézni” pontjait. A többit jövőre ki sem fogom már tölteni, úgysem jutok el odáig, ami igazából nem is gond. Be is másolom nektek, hogy lássátok, milyen ügyesen utolértem magam:

  AMIT BIZTOSAN MEG FOGOK NÉZNI MAGYAR FELIRATTAL:

  nyari-dara

  AMIT BIZTOSAN MEGNÉZEK MAGYAR SZINKRONNAL:

  Ezen a héten pedig már be is indul a 2014/15-ös tévés évad, de ettől függetlenül a listám kimaradt pontjait biztosan meg fogom nézni, bár az őszi nagy vállalásom a Shameless mind az öt évadának a megtekintése. Szerintem nem lesz vele gond :)

  No és nektek miként sikerült a nagy nyári darálás? Mindent megnéztetek, ami a listátokon volt? Vagy inkább lista nélkül vágtatok neki? Mennyire zavartak be a szuper nyári sorozatok? Mert nálam utóbbi – no és az a sok könyv, amit elolvastam – időben elvette a helyet a sorozatoktól. Kíváncsian várom a válaszaitokat.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here