X-Faktor: Három jó hang is bemutatkozott a válogatón!

2

Szerencsére a tegnapi X-Faktor válogató már jóval szórakoztatóbbra sikerült, mint amilyen a legelső adás volt. Persze, továbbra sem mondom azt, hogy lenne „bármi új a nap alatt”, mert messziről látszik, hogy nincsen. Ezt tényleg el kell fogadni, igyekszem ám én is, még akkor is, ha ez nem feltétlenül látszik. A lényeg az, hogy a megszokott színvonalat továbbra is magabiztosan szolgáltatja az RTL Klub reality műsora.

Tóth Gabi szerint "Kamu volt az egész"

Ne nézzetek így drága mentorok, akkor is ez az igazság

Nevezhetném tehetségkutató műsornak is az X-Faktort, mert valaha tényleg ez volt a hasonszőrű műsorok definíciója hazánkban, de azóta már eltelt több, mint tíz év, lefutott hat Megasztár, négy Csillag születik, négy X-Faktor, egy The Voice és akkor még sorolhatnám. Szóval, a tehetségeket nem nagyon kell keresni, mert vagy jönnek azok maguktól, vagy már elértek valamit a zenei életben, és úgy próbálnak meg felszállni az X-Faktor járatára.

Az első adástól eltérően, most tényleg láttam kettő olyan arcot, akiknek drukkolok, hogy bejussanak az élő showba. Az egyikük Andelic Jonathán volt, aki gyönyörűen adta elő a Beatles Let It Be című dalát. Nagyon lenyűgözött az előadásmód, és persze a srác hangja. Meg sem lepődtem, amikor olvastam, hogy Jonathánnak megjelent már egy lemeze, és külföldön koncertezett egy éven keresztül. Hasonlóan lenyűgözött Hornyák Júlia előadása, aki olyan gyönyörűen elénekelte a Soon We’ll Be Found dalt, ráadásul közben végig használta a jelnyelvet. Tökéletes felépített, egyedi és szívet melengető showt varázsolt a képernyőre, amivel maximálisan megmelengette a lelkemet, és a fülem sem unatkozott, elég jó a lány hangja.

alfoldi-robert-toth-gabi

Alföldi Róbert jól szórakozik, Tóth Gabi meg inkább oda se néz

Akadt még egy srác, akiről már most látni, hogy az ország kedvence lesz, és simán bejut az X-Faktor élő adásaiba. A tanítónak készülő „Ricsi bácsi” hangja valóban lenyűgöző volt, kétségkívül csodálatosan énekel. Viszont az, amivel kvázi eladhatóvá tette magát a média és a nézők előtt, számomra ugyanolyan sok volt, mint a múlt heti szerelmespár. Berángatni a gyerekeket, állandóan a szeretett, halott nagymamát emlegetni, és közben minden erővel azon lenni, hogy a cukisága X-Faktort jelentsen, számomra egyszerűen sok. Persze, tisztában vagyok azzal, hogy rengetegen megkedvelték a srácot, ha csak a hangját veszem figyelembe, akkor én is drukkolok neki. Remélem a táborban kevesebb lesz a manír, és több a hang, mert abból sok van neki.

Ricsi bácsi kétségkívül tehetséges, csak sok a manír

Ricsi bácsi kétségkívül tehetséges, csak sok a manír

A tegnap este másik nagy dobása a múlt heti előzetesben már belebegtetett Tóth Marci volt, aki ezúttal egy X-Faktoros veteránokból (értsd: korábban kiszórt versenyzők) álló, undorítóan gázos bandával tért vissza. A srác minden egyes mozzanata kínos volt, az pedig, hogy milyen hamisan énekelt végig, egyszerűen döbbenet. Az pedig a műsorra nézve igencsak ciki, hogy egy kiválasztott előadó, akit korábban az élő show második adásáig magával cipelt Tóth Gabi, annyira tehetségtelen legyen, hogy ennyi idő elteltével is hamisan vonyítson. Igazán megérdemelte a nemet. Gabi meg remélem sajnálja, hogy tavaly milyen tehetséges fiúkat hagyott ott a táborban Marci miatt.

Hű, de béna volt ez a trió. Mehh

Hű, de béna volt ez a trió. Mehh

Akadt még az adásban (mű)balhé, próbáltak úgy tenni, mintha Little G és Alföldi rühellnék egymást, de ez nem igazán jött be. Akadt jó pár tehetségtelen alak is, akiken jót nevettem, és igazából ennyivel ki is fulladt az X-Faktor ötödik évadának a második válogatója. Tehetségek terén kétségkívül jobb volt a felhozatal, bemutatkozott három olyan előadó is, aki remek hanggal jelentkezik, és emiatt már megérte. Ki tudja, ha a mentorházban nem véreznek el az igazán jók, akkor akár megélhetjük azt is, hogy a top tizenkettőben háromnál több tehetséges ember is lesz. Ez az, amiben bízom, no meg abban is, hogy jövő héten ismét odacsap majd az X-Faktor válogatója. Végezetül hoztam némi Tóth Gabit :)

Tóth Gabi mintha azt se tudná, mit gondoljon

Tóth Gabi mintha azt se tudná, mit gondoljon

Tóth Gabi szerint ez ciki lehet

Tóth Gabi szerint ez ciki lehet

A pityergő Tóth Gabi

A pityergő Tóth Gabi

"A toll finom" Tóth Gabi

“A toll finom” Tóth Gabi

"Ez mi a franc volt?" Tóth Gabi

“Ez mi a franc volt?” Tóth Gabi

3725 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.2 hozzászólás

  1. Tóth Marci akkorát égett. Nem tudom, hogy juthatott be tavaly az élő show-ba.. borzalom volt.

    Ricsi “bácsi”-nak tényleg nagyon jó hangja volt.

  2. Gondoltam hogy valami ilyesmi lesz Marciékkal. Ricsinek nagyon jó hangja van ő biztosan eljutt minimum a mentorházig ahonyan Jonatán is. A jővő heti adásba ha jól láttam akkor nem lesz visszatérő de ki tudja. Little G nekem kezd szimpatikus lenni. Gabi beszólásai megunhatatlanok mindig tud valami vicceset mondani.

Leave A Reply