Főoldal Hírek Glee: Hatodik évados spoilerek és fotók

Glee: Hatodik évados spoilerek és fotók

3
Oszd meg!

Már forgatják a Glee hatodik, és egyben utolsó évadát. Nemrég megerősítették azt is, hogy Lea Michele az évadnyitóban előadja a Let it Go című Jégvarázs dalt. Pár  spoileres infó  is kiderült, mint hogy Rachel tévés (és Broadway) karrierje becsődölt, így visszatér Limába, hogy ő vezesse a Glee Clubot, ami elviekben ugyan megszűnt, de hát ez nem lehet akadály. A pletykák szerint Kurt is követi Miss Berryt, hogy segítsen visszaállítani a New Directions régi fényét – mindezt persze úgy, hogy Sue továbbra is fő gonoszként igyekszik aláásni ezt. Blaine és Sam is Limában lesz, Blaine, mint a Warblers vezetője, elviekben a NYADA-tól kapnak majd pluszpontokat erre, Kurttel együtt.

Szintén spoileres hír, hogy visszaérkezik a showba Max Adler (Karofsky), aki Blaine-nel kerülhet közelebbi kapcsolatba. Ami viszont mindenképpen pozitív hír, hogy az E! News is megerősítette Dianna Agron, Mark Salling, Jayma Mays és Jenna Ushkowitz szereplését a sorozatban, igaz, arról nincs szó, hogy hány epizódban lesznek jelen. Ami biztos, hogy a főszereplők közt Lea Michele, Chris Colfer, Darren Criss, Jane Lynch, Matthew Morrison, Kevin McHale, Chord Overstreet, Amber Riley és Dot-Marie Jones lesz látható.

A Glee hatodik évada 2015 elején lesz látható az amerikai FOX csatornán. Alább meg is nézhettek pár fotót a forgatásról.

3 Hozzászólások

  1. Ááááh. Glee logic. -.-
    Igazából örülök, hogy visszatérnek Limába, viszont mire volt jó akkor ez az egész New York dolog, ha mindenki befuccsolt. Ééééés, egyáltalán nem örülök Karofskynak. Mármint a karakterrel nincs bajom, de nehogy már pont most bombázzák szét Klainet, de ilyen sokáig együtt tartották. Grrrrr….

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here