Főoldal Oldal Blog Ha szeretnéd, bekerülhetsz a könyvembe

Ha szeretnéd, bekerülhetsz a könyvembe

2
Oszd meg!

Friss hírekkel szolgálhatok :) A borítótervező pályázatom csak szeptember 26-án indul, viszont aki szeretne, addig is részese lehet A gyilkos áldozat munkacímen futó regényem munkálatainak. És mégis miben? Nos, lehetőségem nyílt ajánlásokat gyűjteni, amik névvel együtt bekerülnek majd a regénybe. A név lehet nicknév is, de a korotokat is írjátok meg zárójelben. Így arra kérném azt, akinek van pár perce, és persze kedve, írjon bátran ajánlást, avagy véleményt. Segítség gyanánt az eddigi szerzői munkásságom egy szeletét belinkelem nektek, így aki akar, elolvashat tőlem egy-egy saját történetet.

Sárkánytetkó: LMBT novella, egy srácról, aki életében először nagy lépésre szánja el magát.

Álmodj a kis angyalokkal: szintén novella, ezúttal egy nagyon szegény fiú szilveszteréről, aki alig várja már az iskolát, hogy végre ehessen. Ám a szilveszter éjjel könnyedén tragédiába torkollhat.

Újra élek: a Colorful Circles novella pályázat győztes alkotása, két srác barátságáról, amint az átalakul valami mássá.

a-gyilkos-aldozat-konyv

A gyilkos áldozat: Ez fog megjelenni regényként, még idén, a Könyvmolyképző kiadó gondozásában. Az Aranymosás oldalán elolvasható a szerkesztetlen változat, ami köszönőviszonyban sincs a már leadott, javított verzióval, de azért a kíváncsiak megnézhetik.

És mi jöhet az ajánlásba? Bármi. Pár segítő kérdés: miért várjátok a regényt? El szeretnétek-e olvasni? Mit vártok tőle(m)? De igazából bármiről szólhat az ajánlás, amit nevezhetünk akár véleménynek is. Teljes mértékben rátok bízom. Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik írnak. Itt egy form, ahol egy klikkel elküldhető az ajánlás, kérlek, ezt használjátok. Mindenkinek válaszolni fogok, aki megtisztel az ajánlásával.

02-sor

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

(Elég, ha egyszer rá klikkeltek, megkapom ám az üzenetet :) Amikor megjelenik ez a jel, akkor érkezett meg hozzám az üzeneted )

02-sor

További segítségképpen pedig bemásoltam a regény tervezett fülszövegét, így jobban átlátható, hogy miről is szól az Amanda Todd tragikus halála által ihletett mű:

Petra, a szegény vidéki lány elit gimnáziumba kerül, és hazudik, hogy ne lógjon ki gazdag társai közül. Szeretettel befogadják, barátokat szerez, egy fiú is tetszik neki, de vajon mi lesz, ha kiderül az igazság? Mit tesznek vele ezek a barátok? Túl lehet-e élni a bosszút, az iskolai megalázásokat?

Dávidnak is van egy sötét titka, a lányok nem izgatják, de a szívét nagyon is megdobogtatja Áron, a jóképű padtársa, aki pontosan tudja ezt, és gonoszkodva ki is használja. A két barát szerelemmel, árulással és szenvedéllyel teli útja döbbenetes eseménybe torkoll.

Van egy pont, amikor már nincs tovább. Van egy pont, ahol a szerelem már fáj.

Az olvasók szavazatai alapján a regény a 2013. évi Aranymosás Public Star könyve.

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here