Főoldal Érdekességek Bulvár Élő barbibvá műtették magukat az ukrán lányok

Élő barbibvá műtették magukat az ukrán lányok

5
Oszd meg!

Már korábban is tudtam, hogy vannak élő barbik, de miután tegnap láttam pár sokkoló képet, egyszerűen rádöbbentem, itt az ideje utánakeresni a témának. El is gondolkodtam egyben azon, hogy most a barbibaba a hibás, vagy az operációkat vállaló lányok azok, akik úgymond túl messzire mentek? Mert bizony vannak olyan emberek, akik annyira barbi megszállottjai, hogy külsőre is rá akarnak hasonlítani, így operációk tucatjait bevállalva, a testük megcsonkításával végül sikerült elérniük, hogy pontosan úgy nézzenek ki, mintha egy barbiról készült fotót nézegetne az ember. Úgy tűnik, hogy ők így boldogok.

Három élő női barbit találtam, és meglepő módon mindhárman ukránok. Az egyik Valeria Lukyanová, a másik Alina Kovalevskava, utóbbi pedig azt állítja, hogy nem a műtétek árán lett barbi. Ezt állítja a tizenhat éves Lolita Richi is. A két lány azt mondja, hogy mindössze az ügyes sminknek köszönhetik a barbi szerű külsejüket, és push-up melltartóval domborítják ki a méretüket, de elnézve a fotóikat egyértelműnek tűnik, hogy ők bizony a plasztikai dokit is meglátogatták az ügy érdekében. (Legalábbis szerintem).

Szomorú ám ez az egész, és egyben fel is merül bennem, hogy hol van ilyenkor a család, mikor van az a pont, amikor apuci nem nyitja ki a pénztárcát, hanem megálljt parancsol egy olyan vágynak, ami akár önveszélyes is lehet? Vagy ez is önkifejezésmód? Ha Valeria nem műtteti magát Barbinak, akkor nem tudna boldog életet élni? Ítéletet lehet mondani egyáltalán kívülállóként?

Nehéz kérdések, és nem is akarom megválaszolni őket. Helyette inkább mutatok pár képet a lányokról, és az élő Ken-ről is, mert bizony olyan is van.

Lolita Richi
Lolita Richi
 Valeria Lukyanova
Valeria Lukyanova
 Alina Kovalevskaya
Alina Kovalevskaya
Justin Jedlica
Justin Jedlica

5 Hozzászólások

  1. Ebben a videóban (http://youtu.be/1bL-o4JNNZc) szerepel Justin két másik lány mellett, akik szintén ehhez hasonló életmódot élnek, bár szerintem nem annyira drasztikus az ő helyzetük.
    Nagyon érdekes ez a téma, mert bár elsőre az ember elszörnyed tőle, azért mégis elgondolkodtató. Hiszen valóban, ha nekik ez okoz boldogságot, hogy ilyen testben élnek, miért fosszuk meg őket tőle? De azért ott az a belső hang, és mégsem tűnik ez a dolog helyesnek.

  2. Justin Jedlica visszataszító és gusztustalan! Kezdjük ott, hogy a legkisebb mértékig sem hasonlít Kenre. Pláne nem egy férfira. Szerencsétlen hülye még a mellizmot is szilikonból oldotta meg, ami full nevetségesre sikeredett. Szerintem a brazil kölyök jobban hasonlít Kenre: http://i.idnes.cz/14/081/cl6/ZAR54fcec_ken2.jpg

    Mikor elkezdenek öregeni ezek a már most agyonplasztikázott Barbie-Ken imitátorok, akkor bele se gondolok, hogy fognak kinézni a plasztikai műtétek után. Valahogy nekem ezekről az emberekről mindig az jut eszembe, hogy torz vagy álomszép képet látnak magukról a tükörben. Olyan, mint amikor a félelmetes karú testépítő fejletlennek nevezi a karját, holott, visszítaszítóan hatalmas. Biztos valami lelki betegség az oka.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here