Késtél: Íme, Leiner Laura új könyvének a fülszövege

  0
  Oszd meg!

  leiner-laura-bexi-sorozatOktóber 21-én jelenik meg a hazai best-seller gyáros Leiner Laura új sorozatának, a Bexi-nek az első kötete, ami ezúttal a hazai sztárélet, a zene és persze a tehetségkutatók világába nyújt betekintést. Íme, a Késtél tartalma:

  Budai Rebeka, aki tizenhat évesen egy gimnáziumi együttesben játszott, egy átlagos napon zenés videót posztolt az egyik közösségi oldalra. A dal pillanatok alatt hihetetlenül népszerű lett, és Rebekát felkarolta Körte, a tetoválóművészből lett zenei menedzser. Azóta az egész ország Bexiként ismeri a tinisztárt. Bexit most egy zenei tehetségkutató műsor elődöntőjére hívják, hogy duettet énekeljen Nagy Márkkal, az egyik versenyzővel. Menedzsere tanácsára a lány eleget tesz a felkérésnek, mert kell a reklám a hamarosan megjelenő második lemezének. És ezzel kezdetét veszi egy nagyon zűrös hét.A Késtél a Bexi-sorozat első kötete.

  A huszonkilenc éves Leiner Laura az egyik, hanem a legsikeresebb fiatal magyar írónő, aki ismertségét a Szent Johanna gimi sorozatnak köszönheti, ami a Ciceró könyvstúdió gondozásában jelent meg 2010 és 2013 között. Leiner művei számos iskolában felkerültek a kötelező, és az ajánlott könyvek közé. Addig is, amíg a Késtél megjelenik, az írónő munkásságával érdemes megismerkedni. Legfrissebb művei: a Szent Johanna gimi sorozat + Bábel + Akkor szakítsunk.

  leiner-laura-kestel

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here