Főoldal Hírek Bars & Melody: A legmeghatóbb tehetségkutatós válogató

Bars & Melody: A legmeghatóbb tehetségkutatós válogató

2
Oszd meg!

Csak tegnap találkoztam először a Bars & Melody formáció brit Csillag Születik válogatójával. Első pillanatra megragadta a figyelmem a két kissrác, amint az iskolai erőszak (bullying) elleni küzdelem reményében előadták a dalukat. Nem is tudom láttam-e már valaha ennyire megható és szerethető válogatós videót, márpedig elég sok tehetségkutatós vírusvideó terjedt már el szerte a neten. Az övék viszont annyira különleges, mert egyrészt komoly ügy mellett állnak ki,  a dalszöveg isteni, és a srácok is tehetségesek. Másfelől a zsűri tag viccelődése az elején oltári, ahogy a közönség reakciója is a dalra.

Nem is lepett meg, hogy a Bars & Melody egészen a döntőig elmenetelt, ahol a harmadik helyet szerezték meg. Nyáron Simon Cowell cége, a Syco fél millió fontos szerződést kötött velük, júliusban pedig meg is jelent az első dalukhoz, a Hopeful-hoz a csodaszép videoklip. A dal az ír slágerlista 56, míg az angol ötödik helyéig menetelt, méghozzá teljesen megérdemelten. Ha van pár percetek, nézzétek meg a videókat, igazán érdemes.

bars-and-melody

2059 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Pont a napokban nézegettem végig ezt a tehetségkutatót és hihetetlenül megszerettem a két kis srácot. :) Számomra megunhatatlan a fellépésük, talán még két olyat tudok, akiket naponta megnézek rajtuk kívül (a 81 éves mama, aki táncol és a srác, aki a visszhangot mutatja be). :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here