Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Simlis Spinék az MTV-n

Sajtóközlemény: Simlis Spinék az MTV-n

0
Oszd meg!

Ma kezdődik a magyar MTV műsorán a Faking It című zseniális sorozat. A csatorna minderről egy sajtóközleményben emlékezett meg, amit e-mailben hozzám is eljuttattak. Alább ezt olvashatjátok el, a történet mellett pedig információkat találtok a főhősökről is.

02-sor

Faking It – Simlis spinék – Sajtóközlemény

faking it

Két lány, akik egymást szeretik? A Faking It – Simlis spinék című sorozat középiskolájában ez több mint cool! Amy és Karma megszállottan vágynak arra, hogy elismertek legyenek, így azt színlelik, együtt járnak. Bejelentésük után hamar a gimi legnépszerűbbjévé válnak – a probléma azonban az, hogy ők “csak” barátok. Karma ezzel leginkább a suli szupermenő srácának a figyelmét akarja felkelteni, míg Amy… ő teljesen összezavarodik. Valóban többet érezne legjobb barátnője iránt? Az MTV óriási sikerű szitkomot készített 2014-ben, amely a legtöbb tévés tabut egy csapásra ledöntötte. A Simlis spinék most megérkeztek hozzánk is.

A 8 részes első évadban két újonc színésznővel ismerkedhetünk meg. Egyikük Katie Stevens, aki a nagyszájú Karmát játssza, és aki egy amerikai tehetségkutatóban, az American Idolban vált először híressé. Katie azután döntött úgy, hogy a színjátszást is megpróbálja, miután az MTV-től ajánlatot kapott. A visszahúzódó Amyt alakító Rita Volk modellkedéssel és reklámszerződésekkel kezdte, mielőtt a színészetet választotta. Az MTV új komédiasorozata (eredeti címén Faking It) hasonlóan nagy sikert aratott Amerikában, mint a Kínos. A Simlis spinék átlagosan 1,4 millió nézőt vonzott a képernyők elé hetente, így a produkció második évadát már be is rendelte a tévécsatorna. A magyar nézők pedig rendkívül gyorsan, még a tengerentúlon érkező folytatás előtt bepótolhatják az első szezont, amely szeptember 10-én mutatkozik be itthon.

Faking It – Simlis spinék – hazai premier szeptember 10-én 22:00-kor dupla epizóddal az MTV műsorán!

awkward_print_a4_CS

5487 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here