Főoldal Hírek Chloe Grace Moretz szerint nem lesz több Kick/Ass

Chloe Grace Moretz szerint nem lesz több Kick/Ass

2
Oszd meg!

Rossz hírem van azok számára, akik (velem együtt) várták, hogy Kick/Ass harmadszor is lecsapjon, természetesen hű társával, Hit Girllel együtt. Az igencsak hamar kultikussá vált film első része 2010-ben még 96 millió bevételt ért el pályafutása során, míg a tavaly bemutatott rész már csak 60 milliót, az Államokban pedig pont sikerült visszahoznia a gyártási költségeit. Éppen emiatt, nem folytatódhatnak a filmek, anyagilag ugyanis nem éri meg.

kick-ass-chloe-moretz-01

A Digital Spy magazinnak a filmek női főszereplője, a szemtelenül tehetséges Chloe Grace Moretz nyilatkozott a folytatásokkal kapcsolatban: “Sajnos úgy gondolom, végeztem a karakterrel. Hit Girl egy nagyon király karakter volt, de úgy hiszem nem készíthetünk több filmet. Ezeket a filmeket a fanboyoknak készítik, de úgy tűnik ma már inkább letöltik, mintsem megnézzék a moziban ezeket a filmeket. A Kick Ass 2 volt az egyik legtöbbet letöltött kalózfilm tavaly, de ez nem segít rajtunk, mert box office eredményekre van szükségünk.” – később kifejtette, hogy be kell bizonyítani a film forgalmazóinak és a befektetőknek, hogy van igény a filmekre, és anyagilag is megtérül majd a befektetés, ezt pedig Moretz elmondása szerint csak úgy lehet bizonyítani, ha az érdeklődők kifizetik a mozijegyet.

Azért is szomorú, hogy nem lesz több Kick/Ass, mert Hit Girl volt az egyik legmenőbb női szuperhős a képernyőn. “A legtöbb női szuperhőst inkább szexuális értelemben ábrázolják, nem pedig tényleges karakterként a vásznon. Nem hinném, hogy ez jól van így. Sőt, szerintem ez inkább szomorú” – folytatta Moretz, majd hozzáfűzte – “Szeretném, ha mindez megváltozna. Remélhetőleg lesz néhány jó szuperhős film női főszereplővel a közeljövőben. Azt hallottam érkezik a Csodanő is. Remélem nem szexualizálják majd őt is”.

Szerencsére azonban Chloe-t nem kell hiányolni a vászonról, ma mutatják be a magyar mozik a Ha maradnék című regény adaptációjából készült filmjét. A Kick/Ass-t viszont sajnálom, szívesen néztem volna még tovább. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül – ugye?

??????????

2 Hozzászólások

    • Egy ennyire tehetséges és jófej lány igazán megérdemli. Én is nagyon szeretem amúgy, piszkosul tehetséges a kiscsaj :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here