Sztárban sztár: Elkezdődött a várva-várt második évad

  4
  Oszd meg!

  Vasárnap végre elstartolt a Sztárban sztár is, a Tv2 meglepően vicces és szórakoztató show műsora. És itt a kulcsszó a szórakoztatáson van, a Tv2 pedig ismét nem hagyott cserben. Egyszerűen zseniális, hogy mennyire vicces és egyedi műsorokat gyártanak a Tv2-re, a Nagy Duett mellett pedig remélem, hogy a Sztárban sztár hosszú éveken át képernyőn lesz. Amiatt meg nem aggódom, hogy elfogynak a celebek. Akármilyen kis országban is éljünk, úgyis folyamatosan jön majd az utánpótlás. (Arról pedig, hogy ez jó, vagy rossz, hosszasan lehetne értekezni).

  a-zsuri

  A műsort ezúttal nem Friderikusz Sándor vezette, hanem Till Attila. Utóbbi most egy cseppet dekoncentráltabbnak tűnt a szokásosnál.Valahogy hiányzik is Fridi, az ő kissé távolságtartóbb hozzáállása tök jó ellentéte volt a műsor vidámságának. Szóval, itt nem igazán vált most be a csere, én legalábbis úgy érzem. A zsűribe érkezett Bereczki Zoltán hozta a megasztáros szigorúságát, de igazából felesleges is a zsűriről beszélni, mert sok érdekességet most sem mondtak. Sőt, a sok meleg poént, amit elsütöttek “Conchita Wurst” esetében a legkevésbé sem értékeltem, ahogy Kökényt sem, aki ezerrel rájátszott erre. Ettől függetlenül nem mondanám unalmasnak a zsűrit, csak ettől a héttől kezdve majd áttekerem a beszélős részt, és maradok a pontozásra. Ó, az vicces volt, amikor meg akarták mutatni a közönség soraiban Tóth Gabit, és megszólalt Vera, hogy azt nem szabad :)

  No és akkor a lényeg, méghozzá a versenyzők. Most is remek volt a casting, örülök, hogy nagyobb merítéssel dolgoztak. Kaptunk három színművészt (Koós Réka, Nagy Sándor, Keresztes Ildikó), két nagy öreget (Sípos Péter, Hevesi Tamás), jöttek a tehetségkutatósok is (Tóth Vera, Vastag Tamás, Kökény Attila, a gyönyörű Pál Dénes). Akadt a nagyközönség számára kevésbé ismert (Völgyi Zsuzsi, Pásztor Anna) és más terepről ismert (Dukai Regina) arc, így tényleg elmondhatjuk azt, hogy színes a mezőny. Ennek meg azért örülök, az pedig külön jó, hogy “nem mindig ugyanazokat” látom, hanem akad némi vérfrissítés is.

  keresztes ildiko

  A legjobban amúgy Tóth Vera tetszett, de Keresztes Ildikó is odapakolta ezerrel. A kieső, Völgyi Zsuzsi szexi tánca azt hittem nagyobb sikert arat majd, de hangilag tény és való, hogy nem volt a toppon. Nagyon drukkoltam Dukai Reginának, örültem, hogy sikerrel vette az akadályt, szerintem nem volt rossz. Habár agyon dícsérték, és nyerte is a pontszámokban az adást, de Kökény Attila Rise Like a Phoenix-jét nem éreztem a legjobbnak, de tény, hogy külsőre nem volt rossz. Sípos Pétert nem igazán csípem, de nagyon jól nyomta, akárcsak a többiek. Most azon agyalok, volt-e olyan produkció, ami ne tetszett volna, de igazából nem akadt egy sem. Ügyesen megoldották az énekesek a feladatot. Az pedig, hogy Pál Dénes még ByeAlex-ként is gyönyörű tudott maradni, hihetetlen.

  A Sztárban sztár második évadának első adása tehát pozitívan vizsgázott nálam, és természetesen nézem tovább. Megpróbálok minden héten kreálni hozzá egy postot, ha mást nem is, de némi rövid értékelés (vagy az aktuális sajtóközleményt követően) kirakom, milyen meghökkentő átalakuláson estek át a hírességek. Most is megmutatom ám. Ha valaki lemaradt, csak a képeket nézve akár azon is gondolkodhat, melyik sztár látja sztárban-sztár-ként :) Az átalakítások amúgy eszméletlenül jók lettek, minden tiszteletem a műsor sminkeseié, és masztkmestereié. Nagyon profin dolgoznak, ez már kőkemény nemzetközi színvonal, amit a szakemberek képviselnek.

  Fotók: Tv2 Sajtószoba

  Dukai Regina, mint Jon Bon Jovi
  Dukai Regina, mint Jon Bon Jovi
  Hevesi Tamás, mint Louis Armstrong
  Hevesi Tamás, mint Louis Armstrong
  Keresztes Ildikó, mint Madonna
  Keresztes Ildikó, mint Madonna
  Kökény Attila, mint Conchita Wurst
  Kökény Attila, mint Conchita Wurst
  Koós Réka, mint Vincze Lilla (Napoleon Boulevard)
  Koós Réka, mint Vincze Lilla (Napoleon Boulevard)
  Nagy Sándor, mint Janicsák István (Z’Zi Labor)
  Nagy Sándor, mint Janicsák István (Z’Zi Labor)
  Pál Dénes, mint ByeAlex
  Pál Dénes, mint ByeAlex
  Pásztor Anna, mint Ganxsta Zolee
  Pásztor Anna, mint Ganxsta Zolee
  Sípos Péter, mint Deák Bill Gyula
  Sípos Péter, mint Deák Bill Gyula
  Tóth Vera, mint Cee Lo Green
  Tóth Vera, mint Cee Lo Green
  Vastag Tamás, mint John Lennon
  Vastag Tamás, mint John Lennon
  Völgyi Zsuzsi, mint Samantha Fox
  Völgyi Zsuzsi, mint Samantha Fox

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here