Főoldal Hírek Így jártam anyátokkal: Az alternatív finálé

Így jártam anyátokkal: Az alternatív finálé

4
Oszd meg!

Meglehetősen sokakat kiborított Az Így jártam anyátokkal fináléja. Teljesen másként ért ugyanis véget a széria, mint ahogy azt vártuk. Spoiler: Az utolsó részben ugyanis végre megtudjuk, hogyan találkozott Ted anyuval, majd nem sokkal később anyu meg is hal, és rádöbbenünk, Ted csak azért mesélte el a gyerekeknek azt, hogyan találkozott az anyjukkal, hogy megkapja az áldásukat, és ismét bepróbálkozhasson Robinnál. Ez remek magyarázattal szolgált arra is, miért volt Robin-centrikus a széria, és miért csak az utolsó évadban tűnt fel anyu. Spoiler vége.

A lezárás viszont sokaknak okozott szívfájdalmat, közületek is nagyon sokan vélekedtek negatívan. Az utolsó évad DVD-jére felkerült ám egy alternatív finálé, ahol teljesen másként alakultak a dolgok, mint a tévében leadott verzióban. Az alábbi videóban meg is nézhetitek mennyi változás történt. Személy szerint én mindkét fináléban látok rációt, és mindkettő tetszik. Ti hogy látjátok?

how-i-met

4 Hozzászólások

  1. Nekem ez a verziójú befejezés sokkal jobban tetszik mert imádtam az Anyus jeleneteket és egyáltalán nem gondolom azt hogy Robin való Tedhez.Utáltam a Robinos befejezést… :/Hisz egyáltalán nem is passzoltak össze Teddel.Szóval én ezt a fajta befejezést választom. :)

  2. Nekem nem volt bajom az eredeti befejezéssel. Reális volt.
    Amikor mondták/írták, hogy lesz egy alternatív finálé, azt hittem, hogy rendesen forgatnak egy másikat, és nem csak annyi lesz, hogy megvágják a sorozatot és felvesznek egy másik Ted-féle narrálást… Szóval így nekem nem igazi ez az alternatív befejezés. De a sztoriját tekintve, így is jó. :)

  3. Sokkal jobb.igy kellett volna végetérnie.majdnem eret vágtam magamon a finálékor.de ez 1 kicsit kárpótol majd próbálok ugy emlékezni hogx ez az igazi vég :P

  4. Nem lett volna baj az eredeti befejezéssel szerintem ha tényleg a 2.évad végén adják le, nem pedig egy 9.évad után ahol 1 teljes évad Robin és Barney esküvőjéről szólt… és nem 5 perc alatt lezavarják az egészet hanem mondjuk 40 percet erre áldoznak h Ted h próbálta feldolgozni a történteket, mert így olyan volt mintha nem is szerette volna sosem anyu-t

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here