Főoldal Hírek Ha Maradnék: Szeptember 11-től a mozikban!

Ha Maradnék: Szeptember 11-től a mozikban!

2
Oszd meg!

Augusztus 22-én mutatkozott be az amerikai mozikban a Ha maradnék c. Gayle Forman regény adaptációja. A Chloe Grace Moretz főszereplésével készült film összesen tizenegy millió dollárból készült, a mai napig pedig csak az Államokban 35.5 millió dollárt termelt, míg nemzetközi szinten 4.6 milliót. Habár nem lett olyan sikeres a film, mint a hasonló tónust képviselő Csillagainkban a hiba, így is remek teljesítményt tudhat magáénak. Nem is lennék meglepve, ha a folytatás, a Hová tűntél is megkapná a maga filmj-verzióját.

Hazánkban Szeptember 11-én érkezik meg a film, aznap, amikor egy másik regény adaptáció, Az emlékek őre is bemutatkozik, így nehéz döntés előtt áll az, aki csak az egyiket tudja megnézni. Azt pedig meg kell ám hagyni, hogy milyen remek kampányt kreáltak a film hivatalos Facebook oldalán, hiszen megannyi figyelemfelkeltő és remek fotó szolgált promóciózásra. Alább ezekből nézhettek meg egy gyűjteményt.

ha-maradnek-01

02-sor

ha-maradnek-konyvGayle Forman – Ha maradnék
Kiadó: Ciceró Könyvstúdió
Megjelenés: 2012. július 30.
Online megrendelés: 15% kedvezménnyel
Fülszöveg: És te hogyan döntenél? Képzeld el, hogy mindened megvan, amiről csak egy lány álmodhat. A szüleid jó fejek, mindig megértenek és melletted állnak. Az öcséd a legédesebb kiskölyök a világon. A város legígéretesebb rockbandájának frontemberével jársz, aki nem elég, hogy eredeti és különleges, de imád is téged. A zenei tehetséged szélesre tárta előtted a világ kapuit.
Képzeld el, hogy aznap, mikor leesik az első hó, mindezt elveszítheted.
Amikor életedben először kell komoly döntést hoznod, nem áll melletted senki, akitől segítséget remélhetnél. Élet és halál között kell választanod. Az életed soha nem lehet olyan, mint amilyennek ismerted. A halálról semmit sem tudsz.
Te mit tennél? Harcolnál vagy feladnád? Mennél vagy maradnál?

02-sor

2 Hozzászólások

  1. Chloét szeretem, szóval lehet, hogy megnézem moziban a filmet. De mivel nekem nem tetszett a Csillagainkban a hiba, ezért nem tudom, hogy megéri-e megvenni a könyvet, pedig kíváncsi vagyok rá. Ahj, nehéz döntés na :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here