Főoldal Hírek Pilotszezon: Érkeznek az őszi – téli országos újoncok!

Pilotszezon: Érkeznek az őszi – téli országos újoncok!

4
Oszd meg!

Bizony, a nyárnak már vége, és hivatalosan is elstartolt a 2014/15-ös tévés évad. Több kedvenc folytatódhat, mint a Reign, Arrow, Revenge vagy a Once Upon a Time, és bemutatkoznak az újonc sorozatok is. Azok, amiknek csak körülbelül a harmada fogja megélni a második évadot, a többi pedig hamar elhasal, vagy legkésőbb májusban. Persze az, ha egy sorozat egy évad után véget ér, még nem jelenti azt, hogy ne lenne jó, lásd a The Michael J. Fox, The Crazy Ones vagy az Emily Owens, MD esetét. A lényeg a minőség, és sajnos a jó sorozatok nem mindig találkoznak a közérdeklődéssel. Mindenesetre szerencsénk van, újabban lezárják az évad végén az újoncokat, persze vannak fájdalmas kivételek is, mint a The Tomorrow People.

No de lapozzunk! Alább összegyűjtöttem, hogy mely újonc mikor mutatkozik be az amerikai országos tévéken (ABC, CBS, FOX, NBC és a The CW). Akárcsak korábban, most is igyekszem majd a lehető legtöbb pilotról beszámolni, remélem sikerülni fog. El lehet ám kezdeni most is az újoncok feltérképezését, ugyanis több széria első része már kiszivárgott, javarészt hivatalos forrásból. Többek között a The Flash, Selfie, A to Z, Red Band Society és a Constantine is megtekinthető már. Alább a listán megtaláljátok, hogy mely széria mikor is mutatkozik be. Hajrá!

ujoncok-2014-osz

Figyelem! A lista csak az országos tévék kínálatának az őszi újoncait tartalmazza!

ABC

CBS

FOX:

NBC:

The CW:

4261 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

 1. Eddig a listáról pipálhatom:
  Red Band Society
  Gotham
  Forever
  The Flash
  Selfie
  Constantine
  Z-nation
  NCIS: New Orleans
  Scorpion
  A to Z
  How to get away with murder.

  Amit messziről kerülni fogok: Z-nation és NCIS: N.O. :D
  A többit még meglátjuk és persze várom a további premiereket :D

 2. A Forever lenyűgözött, pedig nem számítottam rá. Csak ajánlani tudom. Kicsit Sleepy Hollow beütés, ahogy a nyomozó meg a pasi együttműködnek, de valami zseniális. :3

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here