Vendégtoll: Legyél Te a Media-Addict.Hu szerzője!

  6
  Oszd meg!

  Többen is kérdeztétek már tőlem, hogy van-e lehetőség cikket beküldeni a Media Addictra, amit aztán publikálnék-e. A válasz természetesen igen! Sőt, őszintén szólva én nagyon örülök, amikor vendégírás érkezik az oldalra. Leginkább azért szeretem, mert olyan témákról lehet szó így a Media Addicton, amit amúgy idő, vagy érdeklődés hiányában jómagam hanyagolnék.

  Guest-Posting

  Az eddigi vendégírásokat itt nézheted meg egy csokorba gyűjtve, így látható, milyen színes cikkek és kritikák érkeztek. Akadt élménybeszámoló egy Taylor Swift koncertről, Dukai Regináról is lehullt a lepel, Krasznai Tünde kapcsán elmélkedtünk és megismerhettük a Megan & Liz formációt is. Ebből is látszik, hogy bármilyen témában szívesen fogadom az írásokat, nem csak feltétlenül kritikáról van szó :)

  Ha úgy érzed, hogy van olyan téma, amiről te is szívesen írnál, akkor küldj e-mailt a racztibor1988 @ gmail.com e-mail címre, és megbeszéljük a részleteket. Egy fontos dolog van csupán: az írásokért fizetni sajnos nem tudok, ellenben ellátok bárkit stilisztikai tanáccsal, ha szeretné. Továbbá szívesen linkelem a cikk alatt a blogotokat, facebook oldalatok és így tovább. Akit érdekel a lehetőség, írjon bátran.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here