Főoldal Érdekességek Bulvár Nő gyalázásért feljelentették Sebestyén Balázsékat

Nő gyalázásért feljelentették Sebestyén Balázsékat

15
Oszd meg!

Újabb botrányba keveredett a Morning Show három műsorvezetője. Sebestyén Balázs nemrég még a melegeket és a nőket alázta élő adásban, majd Galambos Lajost tette a nevetség tárgyává, most pedig A Nőkért Egyesült nyújtott be ellenük panaszt a médiahatósághoz. A kereset szerint a Morning Show műsorvezetői megsértették a közerkölcsöt, amikor a humorosnak szánt beszélgetés formájában nevetgéltek, és elbagatelizálták annak a lánynak az esetét, akit az ELTE gólyatáborában megerőszakolták. “A szexuális erőszak témájának eleve nincs helye egy humoros profilú műsorban; és önmagában az is a történtek bagatellizálása, hogy a bűncselekményre egy kedélyes, sok nevetéssel tarkított beszélgetést fűztek fel” – áll a szervezet keresetében. Balázsék többek között olyan poénokat is elsütöttek, miszerint “téged is megerőszakolt már a jobb kezed“, magát az erőszakot pedig káreseménynek minősítették. A Nőkért Egyesült szerint a műsorban elhangzottak nem csak a nemi erőszak áldozatait, és azoknak emberi méltóságát sérti, hanem a nőkét is.

morning-show

A keddi Morning Showban a műsorvezetők, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri is szóba hozták az esetet. “Sajnos a médiumok úgy vették át a beszélgetésünket, ami nem fedte a valóságot. Kivettek és összeollóztak mondatokat. Mindezt azért, hogy lájkokat és klikkelés számokat produkáljanak. Ez szerintem nem korrekt. A megszólalás azóta is fent van az internet oldalunkon és bárki meghallgathatja a beszélgetést és levonhatja a saját következtetését” – mondta Balázs. A Class FM hivatalos nyilatkozata szerint sem poénkodtak a megerőszakolt nőkön. A Class FM rádió az eset eltorzításának érzi, és csupán az újságírók kattintás és like vadász akcióinak, amivel rossz fényben akarják feltüntetni a rádiót.

Az adást a Morning Show oldalán végig lehet hallgatni, és el lehet dönteni, hogy tényleg túlzásba estek-e, amikor olyanokat mondtak, hogy “Gyerekek, ne legyünk már álszentek, ezek 18 évesek. Ezek a gólyák már nagyban kelepelnek“. További szemelvény: “Közös vacsora, tábortűz, tánc, megerőszakolás, ez a program.” Mindezt persze sok nevetéssel tarkítva közölték a nagyérdeművel. Mert a nemi erőszak olyan “vicces” dolog.

sebestyen_balazs

15 Hozzászólások

 1. Ne haragudj Tomi, kedvelem az oldaladat és az írásaidat, de ezzel a Balázs-üggyel kapcsolatban nem tudok egyetérteni veled. Nem tudom, hogy te egyáltalán meghallgattad-e a beszélgetést mert én igen és semmilyen negatívumot nem tudok felhozni vele kapcsolatban. Reálisan, egyáltalán nem megszégyenítően beszéltek a témáról. Most van az, hogy a sajtó tényleg kiforgatta a beszélgetésüket. Persze, elfogadom ha más véleményen vagy de egyetérteni most nem tudok se veled, sem pedig az ilyen jellegű cikkek íróival.

  A buzizással kapcsolatban meg ajánlom, hogy hallgasd meg ezt a beszélgetést is és ezután ítéld meg, hogy mennyire homofób Balázs: https://soundcloud.com/morning-show-hu/budapest-pride .

  (Remélem nem érzed támadásnak a kommentem, próbáltam kulturáltan kifejezni a véleményem. Ettől függetlenül továbbra is az olvasód leszek! ;) )

  • Ezzel én is ugyan így vagyok. Hallgattam az adást, és ha a támadók is rendesen végighallgatták volna akkor tudhatnák, hogy a gólyatáborokat vesézték ki, de a téma persze a megerőszakolt lánnyal indult.

   Aki meg minden nap vagy akár rendszeresen hallgatja a műsort az meg már ismeri a stílusukat. Véleményem szerint pedig a legjobb reggeli műsort csinállják az összes rádió közül, de kövezztek meg, akkor is ez marad a véleményem.

 2. Most nem azért, hogy bárkit védjek, vagy támadjak, de ez mennyivel másabb hogy rádióba mondták, vagy hogy FB-n már napok óta mindenki ezen beszél, tök durvákat írnak. Jó nyilván lehet Balázsékkal elszalad olykor a ló, d a megerőszakolós téma eléggé, hogy is mondjam hiteltelen, mert a gólyás lányok javarészt eléggé kacérkodó stílus, nyilván ez nem ok arra, hogy bárki bántsa őket, de szerintem ez a téma kicsit fel van fújva.

  • “d a megerőszakolós téma eléggé, hogy is mondjam hiteltelen, mert a gólyás lányok javarészt eléggé kacérkodó stílus,”

   Normális ember ilyet le se ír….

    • A műsort továbbra se fogom hallgatni mindenesetre…Bár sajna itt-ott előfordul, hogy hallok belőle 1-2 percet…(pl. munkahelyen ma is ment, szerencsére halkan és el tudtam menekülni:) )

     • Ezzel sajnos én is így vagyok. Nem én hallgatom, de ahová megyek, ott igen. Nehéz kikerülni, no :/

 3. Én hallgattam adást, mint minden reggel, és egyáltalán nem erről volt szó, nem a lányon és a megtörtént eseten poénkodtak. Attól, hogy ez egy szórakoztató műsor, még lehetnek néha komoly témáik. Aztán persze áttértek a konkrét esetről a gólyatáborokra általánosságban (amik valóban az alkoholról, a szexről, és egymás megalázásáról szólnak), és akkor már voltak poénok, ami rendben is van.
  Lehet őket nem szeretni, de alaptalanul támadni azért nem kéne.

 4. Belehallgattam az adásba, éppen akkor csináltam reggelit. Gondoltam is, hogy ebből balhé lesz, mert eléggé durván reagáltak a témára szerintem. Igaz, nem hallgattam végig az egész adást, ezért is (igyekeztem) tárgyilagosan megírni a posztot.
  Akárhogy is, szerintem nem kellene ezen viccelődni. És értem én, hogy a lány híre után jutottak el a gólyatáborokig, ahol “folyik az orgia”, de akkor sem kellene így beszélniük. És az egy dolog, hogy Facebookon megteszik az emberek, de ekkora hallgatottság mellett súlya van annak, hogy mit is mond az ember. Úgy érzem ők most ezt “elvetették”, amit sajnálok.

  • Egyetértek.
   Nem tudom, ki miféle ember, de ha én elkezdek beszélni egy megerőszakolt lányról (ebben az esetben), akkor a (tágabb) témán belül maradva nincs kedvem viccelődni és nem is bírnék. Ez egy olyan súlyos dolog, ami után pár mondattal érző embernek nem szabadna nevetgélnie. Ennek a dolognak komoly súlya van, annak megfelelően kéne bánni vele és beszélni róla.
   A műsort nem hallgattam, de oka van annak, amiért Balázst az életben sehol se hallgatom/nézem szívesen…Nem ez az első balhéja a bunkósága miatt.

 5. Én is legszívesebben feljelenteném mert a barátomat is gyalázta ezzel mert őt hozta fel hogy “és ilyenekhez engeded el a lányodat…” és bejátszották azt a videót aminek ehhez abszolút semmi köze sincs és őt is kiparodizálták és nekem ez k**ra nem tetszik! Régen elismertem hogy jól csinálja a Balázs a műsorokat meg minden de mostanra akkora lett a képe hogy már-már kibírhatatlan lett és sorra figurázza ki az embereket amin persze jót röhög! Szánalmas!!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here