Főoldal Érdekességek Bulvár Mr. Gay World 2014: Ő a világ legdögösebb meleg pasija

Mr. Gay World 2014: Ő a világ legdögösebb meleg pasija

4
Oszd meg!

Júniusban kapta meg a húsz éves svéd Jack Johansson a Mr. Gay Europe címet (képeket itt találsz), most pedig egy újabb rangos meleg szépségverseny hirdetett győztest. A megtisztelő Mr. Gay World címet az angol delegált, a 28 éves Stuart Hatton kapta meg, aki mellesleg ciprusi származású.

Most már használhatom a hangomat, hogy segíthessem az országokban, és az egész világon élő társaimat, akiknek nincs hangja felszólalni az egyenlőségi jogokért, mint például az emberek Malajziában és Iránban. Mindannyian emberek vagyunk, és minden homoszexuális ember, szerte a világon megérdemli ugyanazokat a jogokat. Ez csak a kezdet” – nyilatkozta a győztes. És (remélhetőleg) nem a fordítás hibás, tényleg ezt így mondta, pedig tudjuk, hogy az átlagember is felszólalhat, nem kell ahhoz Mr. Gay Europe-nak lenni. A nyelvhasználat meg, hát, izé.

Stuart Hatton minden bizonnyal nem az eszéért nyerte meg a versenyt, alább pedig meg is nézhetitek, hogy ki is a világ legdögösebb meleg pasija. Jogosan kapta meg a címet? (Szerény véleményem szerint Matt Bomer-t illetné a cím, de gondolom ő nem nevezett :D)

Kiriakos Spanos

4 Hozzászólások

 1. Mr. Gay Europe is nagyon ronda volt és mint látom Mr. Gay World is csatlakozhat a rondák táborához. Még a teste is gáz! Korához képest 40 éves a feje.
  A versenyben lévők közül, akivel összegyűrnék pár száz lepedőt: gombahaj nélkül Sushant Divgikar (India), Pedro Cervantes (Mexico)
  Az én “szerény” véleményem szerint pedig őt illetne a cím a nem jelentkező melegek közül: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/383626_310348472340864_476518889_n.jpg?oh=d66377d2816356807a051b04393decb6&oe=54734C8A

 2. Én, mint 21 éves, hetero lány azt mondom, hogy megérdemelte a győzelmet. :)
  Nekem nagyon bejön ez a férfi, nagyon vonzó és férfias. Ha lehet ilyet mondani, “nem is látszik rajta”, hogy meleg.
  Mondjuk tényleg idősebbnek néz ki 28-nál.

  Na mondjuk azért Matt Bomer simán lenyomta volna, azt adom. ;) (p kit nem?!)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here