Főoldal Érdekességek Bulvár Botrány: Meztelen képek a női sztárokról a neten

Botrány: Meztelen képek a női sztárokról a neten

4
Oszd meg!

Újabb botrány Hollywoodban, ez pedig igazán nagyot szólt. Hackerek ugyanis feltörték száz női sztár iCloud mappáját, és így hozzáfértek a tárolt tartalomhoz, ami több meztelen képet, néhol pedig videót is tartalmazott. A csoport ingyen nyilvánosságra hozott jó pár fotót a 4chan.org weboldalon, majd később pénzt kértek el érte. Az adományozók már több, mint 50 ezer dollárt utaltak, hogy láthassák a színésznők fényképeit. Többek között Lea Michele, Jojo, Kaley Cuoco, Keke Palmer, Kim Kardashian, Hilary Duff, Hayden Panetteire, Ariana Grande és Selena Gomez is az érintettek listáján található.

jennifer-lawrence

Victoria Justice gyorsan tweetelt is, amiben jelzi, hogy az őt ábrázoló meztelen képek hamisak. Jennifer Lawrence azonban elismerte, tényleg az ő fotói járják körbe a netet, a PR-osok az alábbi nyilatkozatot tették közzé: “Ez a magánélet súlyos megsértése. A hatóságok eljárást indítanak mindenkivel szemben, akik a lopott képet posztolják“. Az egyik érintett, Mary E. Winstead is megerősítette a dolgot: “Ti, akik most azokat a fotókat nézegetitek, amiket a férjemmel csináltunk az otthonunkban évekkel ezelőtt, remélem, nagyon büszkék vagytok magatokra“. A színésznő állítása szerint a képeket évekkel ezelőtt törölte, így elképzelni sem tudja hogy kerülhettek most elő.

Kétségkívül nehéz helyzetben lehetnek most az érintettek, és nem is igazán lehet most okosat mondani. Engem amúgy egy név a listán nagyon meglepett, az pedig Vanessa Hudgens, akinek évekkel ezelőtt volt már egy meztelen fotós botránya, az embert azt hinné tanult az esetből. Hát úgy tűnik nem. Az ominózus pucér fotókat természetesen nem osztom meg az oldalon.

4 Hozzászólások

  1. Én nem is értem, hogy minek készítenek egyáltalán meztelen képeket magukról. Persze, az sem helyénvaló hogy ezeket mások jogtalanul megszerzik és árusítják. Vanessáról csak annyit, hogy hiszem ha látom. :) Egyrészt, leher még a régi sorozatból valóak a képek, másrészt pedig lehet nincsenek is képek róla. Végülis már az is kiderült, hogy Ariana képei is hamisak…

  2. Azon nevettek, hogy Anna Kendrick bátyja írt Annának, hogy soha nem örült még ennyire annak, hogy Anna neve nincs rajta egy listán. :D

    Amúgy az alapvető témára visszatérve, gusztustalan aki ilyeneket csinál, viszont a fotó készítőinek számolnia kell ezzel.

  3. Szerintem is gonoszság volt ezeket kirakni,viszont ha nem lennének ilyen képeik ilyen nagy botrány sem lenne

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here