Botrány: Meztelen képek a női sztárokról a neten

  4
  Oszd meg!

  Újabb botrány Hollywoodban, ez pedig igazán nagyot szólt. Hackerek ugyanis feltörték száz női sztár iCloud mappáját, és így hozzáfértek a tárolt tartalomhoz, ami több meztelen képet, néhol pedig videót is tartalmazott. A csoport ingyen nyilvánosságra hozott jó pár fotót a 4chan.org weboldalon, majd később pénzt kértek el érte. Az adományozók már több, mint 50 ezer dollárt utaltak, hogy láthassák a színésznők fényképeit. Többek között Lea Michele, Jojo, Kaley Cuoco, Keke Palmer, Kim Kardashian, Hilary Duff, Hayden Panetteire, Ariana Grande és Selena Gomez is az érintettek listáján található.

  jennifer-lawrence

  Victoria Justice gyorsan tweetelt is, amiben jelzi, hogy az őt ábrázoló meztelen képek hamisak. Jennifer Lawrence azonban elismerte, tényleg az ő fotói járják körbe a netet, a PR-osok az alábbi nyilatkozatot tették közzé: “Ez a magánélet súlyos megsértése. A hatóságok eljárást indítanak mindenkivel szemben, akik a lopott képet posztolják“. Az egyik érintett, Mary E. Winstead is megerősítette a dolgot: “Ti, akik most azokat a fotókat nézegetitek, amiket a férjemmel csináltunk az otthonunkban évekkel ezelőtt, remélem, nagyon büszkék vagytok magatokra“. A színésznő állítása szerint a képeket évekkel ezelőtt törölte, így elképzelni sem tudja hogy kerülhettek most elő.

  Kétségkívül nehéz helyzetben lehetnek most az érintettek, és nem is igazán lehet most okosat mondani. Engem amúgy egy név a listán nagyon meglepett, az pedig Vanessa Hudgens, akinek évekkel ezelőtt volt már egy meztelen fotós botránya, az embert azt hinné tanult az esetből. Hát úgy tűnik nem. Az ominózus pucér fotókat természetesen nem osztom meg az oldalon.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here