Főoldal Oldal Blog Szerintem … 2014 Nyarának a Legjobbjai

Szerintem … 2014 Nyarának a Legjobbjai

2
Oszd meg!

Akárcsak tavaly, most nyáron is elhoztam nektek a nyárbúcsúztató posztot, amiben a favoritjaimat írtam le, összesen tíz kategóriában kategóriában. Szerettem ám ezt a nyarat is, annak meg külön örülök, hogy együtt tölthettük el. Tavaly nyáron 132 ezer látogató járt itt, generálva 280 ezer oldalletöltést. Idén nyáron 256 ezer látogató generált 490 ezer oldalletöltést. Ez bizony hatalmas adat, köszönet érte. A visszajelzések is nagyon jól estek ám, a sok levél, az Ask.Fm kérdések, a hozzászólások, és így tovább. Köszönöm, hogy együtt “életben tartjuk” az oldalt :)

Tehát, a nyár végeztével íme, az én kedvenceim. A kommentek között szívesen fogadom a ti listátokat is. Őszre több meglepetéssel érkezem, legyetek résen :) Az iskolát elkezdőknek kitartás, lélekben veletek vagyok!

A lista természetesen az én kedvenceimet takarja, és minden állítás elé gondoljátok oda azt, hogy “szerintem” :)

02-sor

2014 NYARÁNAK LEGJOBB SOROZATA … THE FOSTERS

01-sorozat

Egyszerűen csodálatos ez a sorozat. Nem hittem volna egy évvel ezelőtt, hogy ennyire nagyon meg fogom szeretni, de hát, ez van, teljesen levett a lábamról. A tegnapi kritikámban próbáltam kifejteni, hogy miért is imádom ennyire ezt a bájos sorozatot, de van egy olyan sejtésem, hogy még az a nyolcszáz szó sem volt képes arra, hogy rendesen kifejthessem miért is olyan jó sorozat a The Fosters. Így azt javaslom aki még nem ismeri, az előbb-utóbb kezdje el a darálást, mert nem fogja megbánni.

02-sor

2014 NYARÁNAK LEGJOBB ÚJONCA … CHASING LIFE

02-ujonc

Oké, itt csaltam. A nyári újoncok közül egyedül a Chasing Life, a Finding Carter, a Young & Hungry és a Mystery Girls azok, amikből több részt is láttam, de nem értem (még) az évad végére.Viszont, ezek közül egyértelműen a Chasing Life a kedvenc.

A pilot egy kicsit becsapós, a folytatásban már sokkal jobb a sorozat. Perpillanat a harmadik résznél tartok, és egyszerűen imádom, szeptemberben meg is fogom nézni a nyári etapot, és persze írok róla. Szerencsére folytatás is lesz ám, az első évad húsz részből áll, a decemberi karácsonyi rész után januárban érkeznek az új epizódok.

02-sor

2014 NYARÁNAK LEGJOBB DARÁJA … THE GOOD WIFE

03-dara

Egy ideig viaskodtam, hogy a tavalyi győztes Scandal, vagy a The Good Wife kapja az elismerést, de végül utóbbi győzött, méghozzá kiütéssel. Döbbenetesen jó volt A férjem védelmében ötödik évada, annyi meglepetéssel volt tele, hogy a fele is sok. Vagyis, a francokat sok, mert rohadt szórakoztató a sorozat, de gondolom értitek, hogy mire gondoltam ezzel. Alig várom már, hogy jövő nyáron újra megnézhessek huszonkét részt kábé két nap alatt, de kötelezően magyar szinkronnal, mert ez a sorozat számomra úgy az igazi.

02-sor

2014 NYARÁNAK LEGJOBB KÖNYVE … OH, BOY!

04-konyv

Nagyon sok jó könyvet elolvastam a nyáron, így igazán nehéz volt a választásom. Pláne ha azt veszem figyelembe, hogy nyáron szinte többet olvastam, mint amennyi sorozatot vagy filmet néztem. Szóval, ez a nyár egyértelműen az olvasásról szólt, legalábbis nálam. (Remélem Ti is sok könyvet forgattatok a kezeitekben :)).

Két mű közt vaciláltam sokat: az egyik a Vámpírakadémia-sorozat, ami teljesen magába bolondított, a másik pedig a csodálatos Oh, Boy! volt. Végül az utóbbi mellett döntöttem, a francia írónő története teljesen magával ragadott, és olyan csodálatos élményben részesített, amiért a listán a helye. A legjobbként.

02-sor

2014 NYARÁNAK LEGJOBB KÜLFÖLDI DALA … SHAKE IT OFF

05-kulfoldi-dal

Számomra ez a nyár négy remek új dalról szólt: Ariana Grande, Jessie J. és Nicki Minaj prezentálásában a Bang Bang, a Nick Jonas-féle Chains, Eli Lieb Zeppelinje, és Taylor Swift dala, a Shake it Off. Ez a négy volt a kedvenc újdonságom 2014 nyarán. A legjobban mégis Taylor dala tetszett.

Tök jó látni, ahogyan kitört a country-stílusból, és megmutatta egy teljesen új oldalát. Emellett baromi fülbemászó az egész, Taylor hangja szokás szerint istenien cseng, a videoklip pedig annyira vicces, szórakoztató és szerethető egyben, hogy bőven kiérdemelte “A nyár legjobb dala” címkét.

02-sor

2014 NYARÁNAK LEGJOBB MAGYAR DALA … JULIET

06-magyar-dal

Kicsit úgy érzem, hogy ez a nyár elég szegényes volt a magyar dalok felhozatalát illetően. Nem is igazán találtam olyan újdonságot, amit olyan hű de szívesen hallgattam. Oké, tetszett Janicsák Vecától a Könnyek az esőben, cuki volt a ByTheWay-től (naná, hogy Olivérrel) a Sose múló nyár, de valahogy nem elég.

Arról vitatkozhatnánk, hogy egy angol dalszöveggel rendelkező dal mennyire lehet magyar, de ebbe inkább bele se megyek. A szegényes felhozatalból amit a legjobbnak ítélek meg, az a Juliet, Kállay-Saunders András prezentálásában. Még úgy is, ha aRunning jobban tetszett.

02-sor

2014 NYARÁNAK LEGNAGYOBB WTF-’YA’ … VÁMPÍRAKADÉMIA

07-wtf

Mint feljebb írtam, a Vámpírakadémia frenetikus egy könyv-sorozat, minden egyes kötetét nagyon élveztem. Kritikákat is írtam ám mindről, amik a vázlatok között várnak debütálásra. Az pedig tuti, hogy a legnagyobb WTF is ehhez köthető: konkrétan arra gondolok, ami Dimitrij és Rose között történt a harmadik-negyedik-ötödik és a hatodik kötetben. Azzal, hogy What The Fuck nem is igazán lehet kifejezni azt a sokkhatást, amit a cselekmény okozott. Száz százalékig megérdemli a helyet a listán.

((Azt egy szóval sem mondtam, hogy csak sorozatban lehet WTF élmény :))

02-sor

2014 NYARÁNAK LEGNAGYOBB FELFEDEZETTJE … DYLAN SPRAYBERRY

08-felfedezett

Nehezen hittem ám el, mikor megnéztem wikin, hogy ez a srác még csak tizenhat éves. Nem csak azért hihetetlen ez, mert egész jó “pasi”, hanem mert tehetségnek sincs híján. Oké, szögezzük le, sírni azt nem tud, hiába próbálta, de minden más érzelmet tök jól megjelenít a képernyőn. És ha ehhez azt vesszük hozzá, hogy még csak tizenhat éves, szerintem tök jó teljesítmény.

Persze, szögezzük le, nem valószínű, hogy Dylanből valaha Oscar díjas színész lesz, de ez nem jelenti azt, hogy ne ő lenne 2014 nyarának legnagyobb felfedezettje.  (Legalábbis szerintem). Jegyezzétek meg azt a helyes kis arcát, mert előttünk fog (nagyon) dögös pasivá érni, emellett nem lepne meg az sem, ha a filmesek is felfedeznék maguknak. Egyelőre viszont a Teen Wolf-ban nyomul, az ötödik évadban már főszereplőként.

02-sor

2014 LEGSZEBB HÖLGYE … SHAY MITCHELL

09-legszebb

Akárcsak tavaly nyáron, most is Shay Mitchellt láttam a legszebb hölgynek a képernyőn. Egyszerűen hihetetlen, mennyire szépséges ez a lány, és milyen különleges vonásokkal áldotta meg őt a sors. Szerény véleményem szerint most nyáron is ő volt a legszebb hölgy a tévében, és azt hiszem ez jó ideig így is marad. De most tényleg, ugye, hogy mennyire gyönyörű?

02-sor

2014 NYARÁNAK LEGSZEXIBB PASIJA … TYLER POSEY

10-legszexibb

Kétségkívül a Teen Wolf-ban vannak nyaranta a leghelyesebb pasik – azt hiszem ezzel a legtöbben egyetértünk. Legtöbben a Tyler Hoechlin – Dylan O’Brien duóra esküsznek, de szerintem a Scottot alakító Tyler Posey a leghelyesebb a stábban. Csípem benne a különleges vonásait, a latinós beütést, azt a cinkos mosolyt az arcán, és persze a kidolgozott felsőteste sem hagy kivetnivalót maga után. Amúgy meg, tök tehetséges a srác, a fene hitte volna az Álmomban már láttalak kis srácáról, hogy ilyen pasi lesz belőle.

2781 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Most bukkantam rá az oldalra, de nagyon tetszik. Szerintem rendszeres “addict”-je leszek :) És Tyler… nos, egyet kell értsek veled 100%-ig! És én is ilyen wtf-et éreztem a Vámpírakadémia utolsó köteteiben. :)

    • Nagyon örülök, hogy rátaláltál az oldalra :) Ha lesz még kedved szólj hozzá más cikkekhez is, szívesen látom a te véleményed is :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here