Főoldal Hírek Új posztert kapott a Jane the Virgin és a The Flash

Új posztert kapott a Jane the Virgin és a The Flash

3
Oszd meg!

A The CW ősszel két új sorozatot mutat majd be. Az egyik a várva-várt The Flash lesz, aminek a pilotja már ki is szivárgott a netre. A Zöld íjász spin-off sorozata meglehetősen nagy hype-ot kapott már most. A hivatalos premier időpontja október 07.

Szintén őszi újonc a Jane the Virgin, aminek a főszerepében Gina Rodriguez látható. Az Emily Owens, MD készítőjének új sorozatában a hősnőt egy orvos véletlenül teherbe ejti, a keresztény elveket valló latin lány pedig komoly kalamajkába kerül, ami veszélyezteti bimbózó párkapcsolatát és a modell karrierjét is. (Érdemes megnézni a trailert, poénra veszik az egészet) Nagy valószínűséggel ez lesz az ősz egyik meglepetéssorozata, és sajnos a legnagyobb bukása is. Már előre sajnálom a dolgot. Premier október 13-án.

the-cw-jane-the-virgin

the-cw-the-flash

3 Hozzászólások

  1. Remélem, hogy a Flash csak azért ilyen rossz, mert nem a végleges verzió került ki a netre. Az utolsó pár másodpercet leszámítva semmi érdekes nem történt benne, ráadásul az effektek pont olyanok benne, mint a Smallville-ben voltak. Csak az a különbség, hogy az több mint 10 évvel ezelőtt volt.

  2. Én személy szerint sokkal jobban várom a Jane the Virgint, mint a The Flash-t. Sőt, lehet, hogy egyáltalán nem fog érdekelni a The Flash. Sajnos, bármennyire is aranyosnak és megkapónak ígérkezik a JTV, már bennem is tudatosult, hogy nem ez fogja nézettségileg megváltani a The CW-t. Nem azért, mert rossz lesz történetileg, vagy a színészek pocsék munkát fognak végezni, hanem azért, mert ez úgymond nem mainstream sorozat lesz! Csak egy bizonyos csoportnak fog bejönni, köztük nekem, és tuti padlón leszek, amikor kaszát kap, de legalább jó előre próbálom felkészíteni magam a legrosszabbra. Plusz tegyük hozzá, hogy hiszek a csodákban és természetesen meg van rá az esély, hogy nem hasal el. :)

    • Igen, itt leginkább ez a gond, hogy az esélyt sem fogják megadni. “Véletlenül megtermékenyítenek egy katolikus latin lányt a kórházban – Hagyjál már ilyen szarságokkal”. És mire a pozitív kritika, és a jó szájhagyomány ölelő karjaiba fogadja a sorozatot, késő lesz.
      De ne legyen igazunk :) Nagyon kíváncsi leszek az adataira.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here