Főoldal Hírek Miley Cyrus támogatja a hajléktalan fiatalokat

Miley Cyrus támogatja a hajléktalan fiatalokat

2
Oszd meg!

Nemrég még műpéniszt nyalogatott és úgy pisilt egy erdőben, hogy felvétel készüljön róla, és persze publikálva legyen a neten. Egy ideig ment is a dolog, folyamatosan meghökkentünk, aztán a legtöbben már legyintettünk is, “á, ez csak Miley, csinálja a huncutságait“. Most azonban úgy tűnik az énekesnő elkezdte rehabilitálni magát. Vagy a legújabb húzása is csak a figyelemfelkeltésre irányul? Akárhogy is, jó dolgot támogat, amit becsülök, méghozzá nagyon.

miley-cyrus-jesse

Az idei Video Music Awardson, amikor Miley Cyrus elnyerte “Az év videójának” járó címet a Wrecking Ball c. dalért, akkor nem ő vette át, hanem egy Jesse nevű (meglehetősen jóképű) hajléktalan srác, miközben Cyrus a lelátóról bőgte végig a beszédet. “A nevem Jesse, és én veszem át ezt a díjat, az 1.6 millió otthonról elszökött és hajléktalan fiatal nevében, akik az Egyesült Államokban élnek, éheznek, elveszettnek érzik magukat és nagyon rettegnek. Pontosan tudom, mert én is egyike vagyok ezeknek az embereknek” – mondta remegve a srác, miközben Jimmy Fallon, segített neki, hogy biztosan megálljon a lábán, és tovább tudjon beszélni. – “Bár lehet, hogy láthatatlannak tűnnék előtted az utcákon, de nekem is számos olyan álmom van, amelyeknek nyomán itt állok ma este“.

Jesse arra bátorította továbbá a beszédében az embereket, hogy látogassák meg Miley Cyrus Facebook oldalát, ahol a botrányhősnő egy videóüzenetben állt ki a hajléktalan fiatalok mellett, és 5 dollár támogatást kér a rajongóitól, akik között kisorsol egy VIP utazást a Rio de Janeirói koncertjére, és két helyet az énekesnő házába. A prizeo-ra folyamatosan érkeznek az adományok, ahol további ajándékokat kaphatnak az adakozók. “Egy álom, amit álmodsz, önmagában csupán egy álom. De az álom, amit együtt álmodunk, az a valóság” – zárta a beszédét a srác.

miley-cyrus-jesse-2

2 Hozzászólások

  1. Én csak egyet nem értek. Miley magával vitte a srácott arra az eshetőségre, ha véletlenül megnyerné a díjat, akkor őt küldje ki beszédet mondani? És ha nem nyert volna? Akkor mit csinál?

    Amúgy félreértés ne essék, nagyon szép dolgot tett, és tényleg jó erről olvasni, jó volt ezt látni a sok “hülyesége” után.

    • Gondolom vagy tudta, hogy ő fog nyerni, vagy talált volna más módot arra, hogy elmondassa amit akar, pl. a vörös szőnyegen.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here