Főoldal Oldal Blog “Teljesítettem” a Jeges Kihívást

“Teljesítettem” a Jeges Kihívást

5
Oszd meg!

Miután kétszer is írtam az Ice Bucket Challenge-ről, enyhe sokként ért, amikor tegnap délután a Szívritmuszavar és a Hanna Örök írónője, Zakály Viktória engem jelölt meg, hogy teljesítsem a jeges kihívást. Hosszas gondolkodás után biztos lettem abban, hogy a.: teljesítem a kihívást és b.: kicsit másként, mint ahogy szokták.

Az utóbbi időben rengeteg ilyen videót megnéztem, és az igazság az, hogy nem szerettem volna leönteni magam egy vödör jeges vízzel. Úgy érzem itt a lényeg az adakozás, és a figyelemfelhívás a jótékonykodásra. Persze, a móka része az “öntsd le magad a vízzel“, és ez az, ami miatt szélsebesen terjed a kihívás híre. Én mégsem szívesen álltam volna kamera elé. Ehelyett viszont hoztam nektek egy bolondos, mókás videót. Remélem tetszeni fog :)

Mivel a kihívás rám eső részét nem teljesítettem száz százalékosan, ezért nem is neveztem meg három embert. Így csak két kihívottam van: Róbert Katalin, a Nalávia titka szerzője, aki már tegnap este óta ezen agyalhat (naná, tudta jól, hogy ő lesz a kiválasztott). A másik pedig természetesen a csodálatos Lapozz Ági, akinek a tesója, Szilvi már most dörzsölheti a tenyerét, hogy végre legálisan leöntheti a nővérét egy vödör vízzel. Vagy sem. Hölgyek (és mindenki más, akit kihívnak), itt tényleg az adakozás a lényeg. Hajrá!

((Amúgy ja, technikai analfabétaként naná, hogy fejjel lefelé tartottam a telefont))

5 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here