Főoldal Érdekességek Érdekességek Suburgatory: Zenés betétek a sorozatból

Suburgatory: Zenés betétek a sorozatból

0
Oszd meg!

A Suburgatory kapcsán pár napja írtam ajánlót, egy fontos részt viszont kihagytam. A zenéket! A színészek nagy részének egész jó énekhangja van, amit a sorozatban ki is használtak. Alább összegyűjtöttem pár zenés betétet, amiket akkor is érdemes csekkolni, ha valaki nem nézi a Suburgatoryt.

02-sor

Dalia Royce – You Missed a Spot

Oké, ez a dal egy poén. Eleve azért is készítették, hogy vírusvideóként terjedve népszerűsítse a sorozatot. (Sajnos nem nagyon jött be). Pedig maga a videó haláli, pont annyira, mint a karakter, azaz Dalia. Sírva röhögés, nézzétek meg bátran.

02-sor

Tessa Altman – Pleasent Nightmare

A második évad első részében énekelte el Tessa ezt a dalt, ami okkal lehetett ismerős a nézőknek, ugyanis ez a Suburgatory főcímdala. Nagy meglepetés volt ám, amikor felhangzott, egy ideig gondolkodtam is azon, hogy mi ez.

02-sor

Lisa Marie Shay – Jump

A harmadik évad nyolcadik részében Lisa azért énekelte ezt, hogy megkérje a barátja kezét. (Hát nem édes? :)). Végül anyuka és a nagyi is beszálltak, és ettől lett még ütősebb és eredetibb az egész.

02-sor

Malik Lefrique – Count On Me

A sorozatok történelmének legromantikusabb lánykérése? Hát, azt hiszem nyugodtan mondhatjuk ezt is, és nem járunk túl messze az igazságtól. Az egész szituációtól, a musical-feelingtől és az egyszerű bájtól egyszerűen el kell ájulni. Ugye?

02-sor

George Altman – Dallas Song

Ha jól tudom, ez egy originál dal, amit a sorozatnak írtak. (De ha tévedek, szóljatok). Nekem mindenesetre tetszik, egész ütős a produkció, a maga egyszerűségével együtt.

1615 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here