Főoldal Hírek Emily Bett Rickards lett a The CW legszebb hölgye

Emily Bett Rickards lett a The CW legszebb hölgye

6
Oszd meg!

Az elmúlt hetek során arról szavazhattatok, hogy mely színésznőt tartjátok a The CW legszebb hölgyének. Nagyon sok voks érkezett, több (számomra) meglepő döntést is hoztatok, az eredeti elképzelésem pedig, miszerint Nina Dobrev vagy Kristin Kreuk nyeri a játékot, hamar kudarcot is vallott. Örülök ám, hogy mindig meglepetést okoztok, ezért is egyre izgalmasabbak ezek a játékok.

A döntő pedig minden korábbinál több izgalmat hozott. Másfél napig Emily Bett Rickards (Arrow) vezetett, majd péntek este Phoebe Tonkin belehúzott, az Arrow fanok pedig csak az utolsó percben tudták kedvencüket győzelemre vinni. Bizony, mindössze hét voks különbséggel, de Emily Bett Rickards lett a The CW legszebb hölgye. Azért ismerjük el Phoebe Tonkin, és a The Originals fanok érdemeit is, ugyanis nagyon szoros lett a végeredmény.

A játékos nyár pedig ezennel véget is ért. Örülök ám, hogy együtt játszottuk végig a nyarat, és ígérem, jövőre is tartogatok nektek meglepetéseket. És igen, a legszebb hölgy – legszexibb pasi játék is visszatér, csak egy cseppet más formában. Addig is szóljon a taps a királynak, Jay Ryannek (Beauty and the Beast) és méltó párjának, a királynőnek, Emily Bett Rickardsnak (Arrow), akik a The CW legvonzóbb párosát alkotnák, ha valaha összekerülnének egy sorozatban.

emily-a-cw-legszebb-holgye

6 Hozzászólások

  1. Nem gondoltatok arra,hogy esetleg meglehetne mutatni a verseny eredményét Emily Bett Rickardsnak-nak,pl.Twitter-en megirni neki,egy képpel,hogy hány szavazott kapott.Ezáltal látná,hogy egy kis országban mint Magyarország ,mennyire kedvelik őt.
    Szerintem örülne neki,és az oldalt is több ezren látnák,büszkék lehetünk magunkra :)

  2. Tibi én szívesen segítek, nekem van twitterem. Ha megszerkeszted a képet a szavazatokkal akkor az oldallal együtt és szöveggel belinkelem neki :)

    • Köszi a segítséget! Szerintem bármilyen szöveg megteszi, mitudomén, “Gratulálok, az olvasói voksok alapján Te lettél a The CW legszebb hölgye”. Képnek – linknek meg itt van ez :)

  3. Örülök,hogy tetszett az ötletem,akkor mar Jay Ryan-nek is lehetne szolni,még ha kicsit megkésve is…..

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here