Az RTL Klub újabb csapást mér a One Tree Hill nézőire

6

Amikor kiderült, hogy a hetedik évad vége után egyből elindítja az RTL Klub a One Tree Hill nyolcadok szezonját, igazából sejtettem, hogy ez “túl szép ahhoz, hogy igaz legyen“. Gondoltam, lesz itt még valami RTL Klub-féle huncutság, hiszen a sorozat hazai vetítése nagyon mostohán alakult, erről nemrég írtam. Nos, most kiderült, az őszi programstruktúra miatt borul a One Tree Hill hazai vetítése. Ugyanis a sávjában akarják megismételni az új “tehetségkutató”, A Konyhafőnök aktuális epizódját, emiatt pedig a One Tree Hill nem csak átköltözik hajnali 04:00-ra, hanem még ráadásul elölről is kezdik az évadot. Naptár szerint így fest a dolog.

tuti-gimi-one-tree-hill-nyolcadik-evad

 • 2014. augusztus 25: One Tree Hill nyolcadik évad premier – 14:45-kor
 • 2014. szeptember 01: Egyetlen napra, a 15:10-es sávba költözik a sorozat
 • 2014. szeptember 02-05: nincs képernyőn
 • 2014. szeptember 06: Nyolcadik évad ismétlése (a már lement hat epizód), 04:00-tól. A folytatás pedig, hát, csak jön valamikor.

Tehát, leadnak a nyolcadik szezonból hat részt, azt gyorsan elkezdik ismételni, és aztán talán befejezik az évadot. A záró felvonás, a kilencedik évad premierjére pedig nos, vagy sor kerül, vagy nem. Az RTL Klub sajtóoldalán lévő infókból azt látom, hogy a sorozat szombaton és vasárnap lesz képernyőn, hajnali négykor, így elképzelhető, hogy csak hétvégenként, lesz majd látható a One Tree Hill – és akkor megint három hetet kell várniuk azoknak, akik magyarul szeretnék élvezni a showt. Feltéve, ha fenn bírnak maradni hajnali 04:00-ig – vagy éppen korán kelők.

Amúgy, az RTL kicseszett a Hellcats – Vadmacskák című széria nézőivel is, ugyanis azt napiban lezavarják majd, 04:45-től. Mondjuk, aki akarja, majd letölti – csak abból az RTL Klubnak nincs sok haszna.

tuti-gimi-nyolcadik-evad

2229 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok
Share.6 hozzászólás

 1. Jézus.ezek normálisak? reggel 4? pff. és még megkérdezik az emberek hogy mért nézek már kb mindent felirattal…..?

  • Hát igen, okkal csökken annyira a nézettség, és nem lehet mindent azzal magyarázni, hogy sok a kábelcsatorna.

 2. Akkor inkább a Cool-on adnák le. Nem normálisak..

  Bár én mindkét sorozatot ledaráltam már, hál Isten.

 3. Na ezért nem várom meg a szinkront sosem. Pedig az OTH-s magyar hangokat még szeretem is, persze Sophia Bush rekedtes hangját nem tudják visszaadni :D de ez akkor is egy egész jó szinkron lenne. Na mindegy is én már láttam mind a 9 évadot hál’ istennek. :)

 4. Ez tényleg nagy kicseszés. Bár én szinkronosan követem, nem a tévében nézem, mert ez a kora délutáni időpont nem volt jó. Remélem felkerül előbb-utóbb vmelyik torrent oldalra is az eddig leadott epizódok.

  Egyet értek azzal, hogy ha már ennyire nem tudnak neki egy nomális időpontot kiválasztani, átpasszolhatnák vmelyik kábelcsatornájukra is, ahogy a TVD-t. És nem ártana ezt a lépést megtenniük a Grey’s Anatomy-val is.

Leave A Reply