Főoldal Hírek Reign: Magyar promo videó Az Uralkodónőnek

Reign: Magyar promo videó Az Uralkodónőnek

13
Oszd meg!

Augusztus 21-én Magyarországra is megérkezik a Reign, a The CW sikersorozatát a Fem3 mutatja be. Az epizódok csütörtökönként, 22.05-től lesznek láthatóak, ami ugyan nem a legelőnyösebb időpont, de járhatott volna rosszabbul is. A magyar cím egyszerűen Az Uralkodónő lett, ami elég snassz, de ettől jobb nekem sem jut eszembe. No és nektek?

Már felkerült egy magyar nyelvű promo videó is a netre, amiből a magyar hangokat ki lehet szűrni. Ugyan én egyet sem ismertem fel, de az biztos, hogy Adelaide Kane nem kapta meg a Teen Wolf-ban megszokott Bogdányi Titanillát. Ettől függetlenül még élvezhető lehet magyarul is a show, azok pedig, akik nem pártolják a feliratokat, adjanak egy esélyt a 2013/14-es évad egyik, ha nem A legjobb újonc sorozatának. Premier 2014. augusztus 21-én, 22.05-től a Fem3 műsorán!

reign-az-uralkodono

13 Hozzászólások

  1. Van 1-2 elírás a cikkben, pl: “sütörtökönként”
    ” 2013/14-es évad egyik, ha nem A legjobb”

  2. Úúú, de jó. :D Ezt biztos megnézem! Gondolkodtam rajta, hogy felirattal belekezdek, de így, hogy van szinkron, nekem kényelmesebb. (egyébként megint mázlim van, az a 2-3 sorozat, amik érdekelnek, le vannak szinkronizálva… a Glee mondjuk csak a második évadig, de azt már elkezdtem nézni, szóval, az egyetlen, amit képes vagyok felirattal nézni, valami érthetetlen módon :D)

  3. Nem tudom ti hogy vagytok megelégedve a szinkronnal, de engem Mary nagyon semleges hangja idegesít, de nagyon. A többiekkel meg is vagyok. A fő problémám a nevek lefordítása… ez az egyik legrosszabb dolog, amit egy sorozattal tenni lehet, Értem én, hogy a történelemórán így tanultuk, de nem hinném, hogy valaki tanulási célzattal állna neki megnézni

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here