Főoldal Érdekességek Érdekességek Glee: Blake Jenner és Melissa Benoist közös filmben!

Glee: Blake Jenner és Melissa Benoist közös filmben!

2
Oszd meg!

A Kickstarter-en indított kampányt Blake Jenner, a Glee sztárja, hogy száz ezer dollár összegyűjtésével elkészíthesse az első filmjét, a Billy Boyt. Az adakozók még túl is teljesítették az “elvárást” tizenöt ezer dollárral. A történetet is Jenner jegyzi, produceri teendőket is ellát, sőt, még a vágásban, és a film egyéb munkálataiban is részt fog venni, és természetesen a főszerep is az övé.

blake-jenner-melissa-benoist

Jenner alakítja tehát Billy Forsettit, aki tizennyolc éves, és kemény, problémás az élete. A balhéktól csak egy ártatlan lány szerelme mentheti őt meg, feltéve, ha hagyja. A lányt pedig Melissa Benoist alakítja, azaz Marley a Glee-ből, mellesleg Jenner barátnője a “való életben”, így pedig be is zárult a kör. A filmhez ráadásul saját soundtrack is készül, amin többek között Jenner és Melissa Benoist is dalra fakad. Egy dalt, a Riverst már most meghallgathatjátok, amit a Bipolar Sunshine ad elő.

Azt hiszem most már egyértelmű, hogy erre a filmre a Glee nézőinek a nagy része kíváncsi lesz. A forgatások már zajlanak, alább néhány képet meg is nézhettek, amiken Jenner szőkén látható – ami amúgy nem áll túl jól neki, bár az is lehet, hogy csak a szokatlansága zavar. A kérdés az, hogy hol, és milyen formában tárják elénk a filmet, és szereznek-e hozzá forgalmazót.

2006 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Fű, az alapsztori alapján ez lehet nagyon ütős, és nagyon cliché is. Ha előbbi, akkor remélem, valahogyan majd felszivárog netre, mert érdekelni fog. :)
    Amúgy a karakterhez – már amennyit tudunk róla – illik ez a szőke haj, így nincs olyan klasszik helyes feje Blake-nek. xD
    Pici kötözködés: a dal címe a Rivers, és az előadó a Bipolar Sunshine, nem fordítva, meg a tageknél Blake Lively helyett gondolom, Blake Jennert (meg Jennert a címbe is :D) akartál írni. :)

    • Szerintem nagyon klisés lesz majd, tekintve, hogy Jenner írja pláne, de remélem a legjobbakat :) A hibákat javítottam, köszi.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here