Főoldal Hírek Shake it Off: Taylor Swift vadiúj videoklipje

Shake it Off: Taylor Swift vadiúj videoklipje

4
Oszd meg!

Új videoklippel jelentkezett Taylor Swift, ami szokás szerint isteni lett. De tényleg, egyszerűen imádom. Nagyon ügyes menedzsmenttel dolgozik ez a lány, mert eddig még egyetlen olyan videoklipet sem láttam tőle, amitől ne dobtam volna el az agyam. A vidámsága miatt pedig ez az egyik kedvencem Taylortól. Az énekesnő pedig nagyon jól teszi, hogy a színészet felé is kacsingat, mert ahhoz is van tehetsége, ráadásul nem is kevés.

Ami a dalt illeti, azt is imádom. Tipikusan a “szerelem első hallásra” kategóriát képviseli, és sok példával ellentétben, még a rappes rész is tetszik. Szóval, mindent egybevéve profi videoklip, király dal, Taylor Swift továbbra is egy istennő.

Az énekesnő új albuma, 1989 címmel jelenik majd meg október 27-én, és akárcsak a Shake it Off, az album is teljes mértékben a pop hangzást követi, az eddig megszokott country-style helyett. Kíváncsian várom az anyagot.

taylor swift videoklip

4 Hozzászólások

  1. Mikor először meghallottam a számot és láttam a klipet, akkor tágra nyílt szemekkel néztem, hogy EZ MI? Nem azért, mert nem tetszett, hanem mert annyira szokatlan volt Taylortól. Én nagyon szeret(t)em a country stílusú dalait, és iszonyat kíváncsi vagyok, hogy mit alkotott ezen a pop albumon. Igaz, hogy nagy a váltás, de mindig is azt mondta, hogy próbál minden albumának más hangzást adni, valamint hogy az évek múlásával változik ő is, az élete, és így a zenéje is. Ez is egy próbálkozás és habár teljesen szokatlan, már most a dalon függök. Szeretem, hogy meri azt csinálni, amit szeret, meg hogy amikor mindenki beszól a pasizása meg az “idétlen” tánca miatt akkor nem védekezik, hanem inkább “hülyét” csinál magából és még több indokot ad a hatereknek, hogy rajta csámcsogjanak. Amúgy egy mai interjúban azt mondta: “People will find anything about you and twist it to where it’s weird or wrong or annoying or strange or bad. You have to not only live your life in spite of people who don’t understand you; you have to have more fun than they do.”

    Szóval ennyi. A klipet pedig imádom, egyszerűen zseniális, és iszonyat vagány. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here