Az Emlékek őre: Brenton Thwaites érdekességek

2

brandon_thwaites_02Múlt héten mutatták be az Egyesült Államokban Az emlékek őre című regényadaptációt, aminek a főhőse az ausztrál Brenton Thwaites, aki egyre nagyobb sikert arat. Most öt érdekességet olvashatsz el a színészről, és ne feledd, Az emlékek őre hazai mozibemutatója szeptember 11-én esedékes!

1. Brenton nem akart mindig színész lenni. Úgy gondolta számtalan lehetőség közül választhat. “Ott volt a vízimentő, zenész, korcsolyázós, szörfös vagy mentős” – nyilatkozta a Seventeen Magazinnak.

2. Karrierjét az egyik barátjának köszönheti. “Bérgyilkos voltam a legjobb barátom rövidfilmjében, amit bemutatott a filmes sulijában“. Ezt követően fedezte fel a tehetségét a színjátszás iránt, és csatlakozott a North Queensland Akadémiára, dráma tagozatra. Az első igazi színészi főszerepe Shakespeare Rómeója volt. Mostanra pedig már egyértelmű számára, hogy a színészet az igazi hivatása.

3. Az első csókját a lehető legrosszabb randin kapta. A tényleges smárolás pedig egy moziban történt. “Nem is emlékszem a filmre, annyira ideges voltam” – nyilatkozta, majd hozzáfűzte, hogy némi csókcsata után görkorizni mentek.

brandon_thwaites_03

4. És mi számára az álomrandi? Brenton azt reméli, talál egy nőt, aki lépést tud tartani a kalandos énjével. “Egy helkipter út lenne a Nagy-korallzátonynál, majd leszállnánk egy félre eső szigeten, hat lábban a zátony szüneteknél, majd egy élő koncert lenne a tengerparton Bob Dylan, a The Rolling Stones és az ACDC részvételével” – no igen, ez tényleg álomrandinak hangzik.

5. A színész a Slide és az Otthonunk sorozatokkal vált ismertté Ausztráliában, majd megkapta a Kék lagúna: Az ébredés film főszerepét is. Mostanra pedig igazán nagy reménység lett, a Demónában Philip herceget alakította, most pedig Az emlékek őre főszerepével bizonyít. Hamarosan mozikba kerül három filmje is, ezek közül a Son of a Gun már le is van forgatva, amiben a főhőst alakítja, aki 19 évesen börtönbe kerül, és Ausztrália leghírhedtebb bűnözőivel kell szembenéznie.

2014 Sundance Film Festival - Brenton Thwaites, portraits

3637 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.2 hozzászólás

  1. Helyes srác. Kár, hogy a film már most megbukott az USA-ban a szerény 12,5 milliójával, míg 30 millió dollár a gyártási költsége.

    • A box office mojo 25 millió dolláros gyártási költségről ír. Ha azzal számolunk, akkor a fele már megvan. A gyártási költségét biztos visszahozza az Államokban, a nemzetközi forgalmazás pedig nyereségessé teheti, ahogy a DVD és egyéb eladások is (pl. streamelés). Szóval, szerintem nem volt ez akkora bukás, de tény, hogy lehetett volna jobb is.

Leave A Reply