Főoldal Érdekességek Érdekességek Az Emlékek őre: Brenton Thwaites érdekességek

Az Emlékek őre: Brenton Thwaites érdekességek

2
Oszd meg!

brandon_thwaites_02Múlt héten mutatták be az Egyesült Államokban Az emlékek őre című regényadaptációt, aminek a főhőse az ausztrál Brenton Thwaites, aki egyre nagyobb sikert arat. Most öt érdekességet olvashatsz el a színészről, és ne feledd, Az emlékek őre hazai mozibemutatója szeptember 11-én esedékes!

1. Brenton nem akart mindig színész lenni. Úgy gondolta számtalan lehetőség közül választhat. “Ott volt a vízimentő, zenész, korcsolyázós, szörfös vagy mentős” – nyilatkozta a Seventeen Magazinnak.

2. Karrierjét az egyik barátjának köszönheti. “Bérgyilkos voltam a legjobb barátom rövidfilmjében, amit bemutatott a filmes sulijában“. Ezt követően fedezte fel a tehetségét a színjátszás iránt, és csatlakozott a North Queensland Akadémiára, dráma tagozatra. Az első igazi színészi főszerepe Shakespeare Rómeója volt. Mostanra pedig már egyértelmű számára, hogy a színészet az igazi hivatása.

3. Az első csókját a lehető legrosszabb randin kapta. A tényleges smárolás pedig egy moziban történt. “Nem is emlékszem a filmre, annyira ideges voltam” – nyilatkozta, majd hozzáfűzte, hogy némi csókcsata után görkorizni mentek.

brandon_thwaites_03

4. És mi számára az álomrandi? Brenton azt reméli, talál egy nőt, aki lépést tud tartani a kalandos énjével. “Egy helkipter út lenne a Nagy-korallzátonynál, majd leszállnánk egy félre eső szigeten, hat lábban a zátony szüneteknél, majd egy élő koncert lenne a tengerparton Bob Dylan, a The Rolling Stones és az ACDC részvételével” – no igen, ez tényleg álomrandinak hangzik.

5. A színész a Slide és az Otthonunk sorozatokkal vált ismertté Ausztráliában, majd megkapta a Kék lagúna: Az ébredés film főszerepét is. Mostanra pedig igazán nagy reménység lett, a Demónában Philip herceget alakította, most pedig Az emlékek őre főszerepével bizonyít. Hamarosan mozikba kerül három filmje is, ezek közül a Son of a Gun már le is van forgatva, amiben a főhőst alakítja, aki 19 évesen börtönbe kerül, és Ausztrália leghírhedtebb bűnözőivel kell szembenéznie.

2014 Sundance Film Festival - Brenton Thwaites, portraits

4012 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Helyes srác. Kár, hogy a film már most megbukott az USA-ban a szerény 12,5 milliójával, míg 30 millió dollár a gyártási költsége.

    • A box office mojo 25 millió dolláros gyártási költségről ír. Ha azzal számolunk, akkor a fele már megvan. A gyártási költségét biztos visszahozza az Államokban, a nemzetközi forgalmazás pedig nyereségessé teheti, ahogy a DVD és egyéb eladások is (pl. streamelés). Szóval, szerintem nem volt ez akkora bukás, de tény, hogy lehetett volna jobb is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here