Főoldal Érdekességek Cikksorozatok Cikkajánló: Kritikák, hírek & érdekességek #05

Cikkajánló: Kritikák, hírek & érdekességek #05

3
Oszd meg!

Nevezhetjük “munkahelyi kötelességnek” is azt, hogy rengeteg cikket elolvasok. Egyrészt tájékozódom, másfelől pedig keresgélek is, hogy miről lenne érdemes írni nektek. Úgy gondoltam az lesz a legjobb, ha hetente egyszer jelentkezem Cikkajánlóval, ahová azokat a híreket, érdekességeket linkelem, amik szerintem a ti érdeklődéseteket is felkelthetik. Jó olvasgatást.

FILMES HÍREK & ÉRDEKESSÉGEK

– Íme, hat érdekesség a Disney-ről. Vannak köztük olyanok is, amiket jobb, ha nem tudsz. Én szóltam!

– Ahogy ez sajnos várható volt, Robin Williams tragikus halála után ugrásszerűen megugrottak a filmjei iránt érdeklődők, az Amazon DVD eladási bestseller listáját a Holt költők társasága vezeti. Tovább is van, méghozzá itt.

– Bulvár: Sylvester Stallone arról panaszkodott Jimmy Fellonnál, hogy utálja Arnold Schwarzenegger. Ciki!

– Íme, tíz színész, akik őrült dolgokat csináltak jelmezben. A listán szerepel Heath Ledger is többek között.

– Öt film, amiknek premier időpontját egy tragédia miatt meg kellett változtatni.

Chris Pratt majdnem beintett A Galaxis őrzői főszerepét illetően. Pedig a produkció már most világsztárrá tette őt. (Még mindig hihetetlen, hogy ilyen pasi lett az Everwood sráca)

– Láttátok már, hogy milyen bizarr lenne, ha a Jégvarázs és A Szürke ötven árnyalata előzetesét egybegyúrnánk? És bakker, működik. De nagyon!

– Dakota Johnson szó szerint megtiltotta a szüleinek, hogy megnézzék A Szürke ötven árnyalatát. Mondjuk ja, érthető, ki akarná, hogy a szülei azt nézzék, amint korbáccsal “verik”, és ő ezt élvezi? :)

– “A szürke ötven árnyalata férfi főszerepét, Christian Greyt alakító Jamie Dornan pusztán a film erotikus jeleneteiért megérdemelné az Oscar-díjat” – nyilatkozta Kelly Marcel, a film egyik forgatókönyvírója.

jamie-dornan

BLOGOK & ÉRDEKESSÉGEK

 – A ma elstartoló A Macska c. telenovelláról Marco Polo oldalán olvashatsz érdekességeket, és exkluzív, saját készítésű fotókat is találsz az oldalán.

– Hamarosan megjelenik Leiner Laura új regénye. Áginál a már biztos infókból mazsolázhattok. (A borító amúgy nekem sem igazán tetszik. Egyetértek Deszy véleményével).

– Apropó, Chris Pratt: az origo leközölt egy remek biográfiát a színészről, tele érdekes adatokkal. Érdemes elolvasni.

– Kapaszkodjatok meg: opera készül a Trónok harcából. Ez nem vicc, hanem teljesen komoly.

– Elliot-nak is tetszett a Faking It első évada, szuper :) Itt pedig a Sweet Memories cikksorozat keretein belül a ’90-es évek Nickelodeon sorozatairól mesélt.

– Tudom ám, hogy sokan csípitek a lehúzó kritikákat, és ezzel nincs is semmi baj. Revorina két olyan sorozatról is írt, ami mostanság nem túl minőségi, az Under the Dome és a Pretty Little Liars voltak a “szerencsések”. Csak azok klikkeljenek, akik naprakészek a sorozatokat illetően.

3 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here