Főoldal Hírek A Macska: Arcképcsarnok a telenovella főszereplőiről

A Macska: Arcképcsarnok a telenovella főszereplőiről

4
Oszd meg!

Alig két óra múlva elkezdi a Tv2 vetíti A Macska (La Gata) című telenovellát, Daniel Arenas (Maricruz) és Maite Perroni (Árva angyal) főszereplésével. Alább megnézhetitek a magyar promóciós videót, elolvashattok egy sajtóközleményt (ami tulajdonképpen csak a történetet vázolja), illetve a főbb szereplők arcképcsarnoka is rátok vár.

a-macska-maite-perroni-daniel-arenas

02-sor

SAJTÓKÖZLEMÉNY:
Augusztus 18-tól minden hétköznap délután látható a TV2 legújabb sorozata, A Macska, ami az egyik legújabb sorozat és a műfaj nagyhatalmának számító Mexikóban készül. A nagysikerű szériát idén tavasszal kezdték el forgatni olyan sztárokkal, Daniel Arenas, akit a Maricruz-ból ismerhetnek a magyar nézők és Maite Perroni, az Árva angyal főhősnője. A történet Inés Rodena kubai írónő hasonló című rádiónovelláján alapszik. A szeméttelepen élő Esmeralda és Pablo, a gazdag család sarja egy véletlen találkozás folytán egymásba szeretnek. A boldogságuk útjába azonban nem csak két különböző világuk áll, hanem szerelmi riválisok, gyermekeiket irányítani akaró szülők és nevelőszülők is. Sőt, kapcsolatukra árnyékot vet egy sötét múltbéli titok is.

A Macska elindulásával feleződnek a Maricruz hátra lévő epizódjai, így mindkét sorozat fél-fél órában várja a nézőket a képernyők elé.

02-sor

A Tv2 promóciós videója – Közvetlen Link

02-sor

a-macska-maite-perroni

Esmeralda – Maite Perroni

02-sor

a-macska-daniel-arenasPablo Martínez-Negrete – Daniel Arenas

02-sor

a-macska-laura-zapataLorena Martínez-Negrete – Laura Zapata

02-sor

erika-buenfilFela, az őrült – Erika Buenful

02-sor

jose-ronMariano Martínez-Negrete – Jorge Poza

02-sor

leticia-perdigonLa Jarocha – Letícia Perdigón

02-sor

mariluz-bermudezVirginia Martinez-Negrete – Mariluz Bermúdez

02-sor

paloma-ruiz-de-aladMónica Lascurain – Paloma Ruiz de Alda

19757 <- Az összes oldalletöltés 4 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Tudad hogy, A TV2 csoport a reign jogait nemrégiben megvásárolta a CW-től; augusztus 21-én 22 óra 5 perckor startol.

    • Ha jól számolom, te vagy a hetedik ember, aki szól emiatt :) A sorozatot amúgy a CBS Stúdiótól vették meg, velük áll szerződésben a Tv2, a Reign-t pedig a CBS stúdiója gyártja és értékesíti, és a The CW vetíti.

  2. Te jó isten! Remélem, hogy ez legalább egy fokkal (legalább csak egy fokkal please!) jobb lesz, mint a Maricruz. Az maga volt a horror. Én szeretem a telenovellákat, de ilyen zagyva, logikátlan, igénytelen, szánalmas sorozatot, mint amilyen ez volt, már régen nem láttam. Sajnos, mivel ez is Nathalie Lartilleux alkotása sokat nem lehet várni tőle. Maite Perroni 30 évesen is ártatlan, bamba szűzlány, Daniel Arenas megint nem ért semmit (min Jon Snow), és továbbra is tehetségtelen. Persze elismerem, hogy Maiténak van valami sajátos vonzereje, de sajnos a nulla megvalósítás miatt ez sem tud kibontakozni. Egyébként Nathalie bármennyire is erőködik, nem tudja hozni a Maricruz nézettségi adatait. Nem is csodálom, ezt a f..st nem lehet többször lenyomni a nézők torkán, még Mexikóban sem.

    • Szerintem a Maricruz is jó sorozat volt vagy is engem le kötött! A macska igen jobb sorozat de az a Gisela egy őrült! Mindig csak bajt csinál ! Meg tudnám fojtani! De ő is csak egy szinész! Ez a dolga !!! Mind egy ! Szuper sorozat A Macska!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here