A szemünk előtt nőttek fel: Nyolc egykori gyereksztár

5

Gyerek sztárok mindig is voltak, és lesznek is, ez filmipar velejárója. Arról persze már vitatkozhatnánk, hogy ez mennyire tesz jót a gyerekeknek, vannak pozitív példák (Hilary Duff) és negatívak is (Lindsay Lohan), no meg a pro és kontra érvekből is egy rakat. Ezekre inkább ki sem térnék, helyette inkább mutatok nyolc színész(nő)t, akit gyerekként ismerhettünk meg, azóta meg felnőttek.

02-sor

Abigail Breslin

Abigail Breslin

Csak tíz éves volt, amikor megkapta az első Oscar díj jelölését, a Család kicsi kincse c. filmben nyújtott alakításáért. Mostanság a Végjátékban tűnt fel, és Julia Roberts oldalán az Augst: Orage Country c. filmben.

02-sor

Blake and Dylan Tuomy-Wilhoit

Blake and Dylan Tuomy-Wilhoit

A Bír/Lak c. sorozatban alakították Jesse bácsi ikreit, Nickyt és Alexet. Blake azóta felhagyott a színészettel, és tűzöltó lett (de menő), Dylan háttérmunkásként dolgozik, Emmyre is jelölték.

02-sor

Chloé Grace Moretz

Chloé Grace Moretz

Már hét évesen feltűnt a tévében, A rettegés háza c. filmben pedig sokakat elbűvölt. Az áttörést az 500 nap nyár mellékszerepe hozta el, majd a Ha/ver-ben nyújtott alakításával nyűgözött le mindenkit. Nemsokára újra visszatér a mozikba, a Ha maradnék regényadaptációval.

02-sor

Dakota Fanning

Dakota Fanning

Legtöbben a Nagydumás kiscsajokban szerettük meg, ahol Brittany Murphy oldalán bohóckodott. Azután keresett gyereksztár lett, tiniszerepben felbukkant az Alkonyat saga-ban is. Jelenleg a New Yorki egyetemen tanul.

02-sor

Emma Watson

Emma Watson

A Harry Potter filmekből mindenki ismeri. Azóta nagyot fordult vele a világ, nemrég ENSZ nagykövet lett, dícsérettel diplomázott (mert annyira okos), és olyan különleges filmekben szerepelt, mint az Egy különc srác feljegyzései és a Noah.

02-sor

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Az Apád, anyád, idejöjjön filmben már 12 évesen elbűvölte a nézőket, ezt követően több menő alkotásban részt vett, mint a Bajos csajok, és a Kicsi kocsi, tele a tank. Az utóbbi években inkább az elvonóról, botrányairól hallhatunk. Kár érte.

02-sor

Miranda Cosgrove

Miranda Cosgrove

Gyermekként a Rocksuli filmben, és a Drake & Josh c. Nickelodeon sorozatban szerepelt, majd a főszereplésével készült iCarly hozta el számára az áttörést. Miután az véget ért, a Southern California egyetemen kezdett el tanulni filmművészetet.

02-sor

Zac Efron

Zac Efron

11 éves korában már a színházban játszott, 2002-től pedig folyamatosan szerepelt, több sorozatban is feltűnt, a Mindig nyár-ban egy családon belüli erőszaktól szenvedő srácot alakított. Az áttörést a High School Musical jelentette számára, napjainkban ő az egyik legkeresetebb fiatal színész.

4016 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.5 hozzászólás

  1. Zac mikor lett ilyen jó pasi?!
    Miranda meg milyen öntelt a gyerekkori képén, biztos jó beképzelt lehetett már akkor…

Leave A Reply