Főoldal Hírek Michael: James Franco lett az “ex-meleg” jogi aktivista

Michael: James Franco lett az “ex-meleg” jogi aktivista

7
Oszd meg!

Film készül Michael Glatze életéről, a forgatások pedig már zajlanak is. Glatze a meleg jogok egyik szószólójaként az egyik alapítója volt a Young Gay America szervezetnek. Azonban évekkel később rájött, hogy ő bizony “heteroszexuális”, azóta pedig ő lett a katolikus propaganda egyik legtöbbet emlegetett alakja, miszerint a melegnek lenni deviáns dolog, kinőhető, és persze gyógyítható. Bár nem szívesen reklámozom, de eme linken láthatjátok Glatze új gondolatainak a magyar ferdítését.

james-franco-michael

A téma kétségkívül érdekel, a szereposztás pedig több, mint pazar. Michaelt James Franco alakítja a filmben. A barátja, Bennett a Hősök sztárja, Zachary Quinto lesz. Kettejük közös szeretője pedig Charlie Carver lett, aki a Teen Wolf-ban már megmutatta, mennyire fekszenek neki a meleg karakterek. A filmben fontos szerephez jut még a gyönyörű Emma Roberts, és a való életben a meleg jogokért küzdő Avan Jogia (Twisted) is.

A bemutató dátuma egyelőre nem ismert, a forgatások azonban már zajlanak. Kétségkívül megosztó lesz a film, hiszen a való életben is nagy port kavart Michael Glatze esete. Kíváncsian várom az alkotást. Alább megnézhettek pár képet a forgatásról.

7 Hozzászólások

  1. Ez baromság. Nekem senki ne adja be, hogy 15 évig meleg, aztán jön Isten és bumm. Ez a férfi soha nem volt meleg és pont. Ilyen nincs. Ahogy Dancsó mondaná a Coming Outos videójában: ILYEN NINCS *grafikon*.

    • Miért kellene elítélni Jamest és Zacharyt, amiért elvállalták a filmszerepeket? Színészek, az a dolguk, hogy játsszanak. Attól még nem egyezik például James Franco gondolatvilága Michaelével, csak mert őt alakítja a vásznon. Pláne mert Francótól nem is nagyon van liberálisabb ember Hollywoodban :D
      (Amúgy meg, Franco már a Milk c. filmben is játszott meleg karaktert, ott tök pozitívat. Ideje a másik oldalra is átnéznie :) ).

  2. Nekem az abszolút kedvenc a The Normal Heart. Mark Ruffalo is nagyon jó benne, de Matt Bromer viszi a pálmát. Hihetetlen, az a pasi mit művelt magával egy film kedvéért.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here