Főoldal Oldal Blog Körkérdés: Hogy haladtok a nyári darátokkal? #03

Körkérdés: Hogy haladtok a nyári darátokkal? #03

10
Oszd meg!

Alig több, mint egy hónap van hátra, és beindul a nagy menet, jön a 2014/15-ös tévés évad, megannyi új sorozattal, és a régiek folytatásával. Akkor már sokkal nehezebb lesz darálni, pláne, ha valaki nem érte be magát azzal, amit szeretett volna. De még nincs késő! Van még bő másfél hónapunk!

dara-jul-aug

Nálatok mi a helyzet? Hogy halad a tervezett darátok?

Én ezekkel haladtam az elmúlt egy hónap során. Nem túl sok, mentségnek pedig ugyanazt hozhatom fel, amit egész nyáron tettem: olvastam. Nagyon sok regényt elolvastam. A sorozatok most valahogy háttérbe szorultak, amit nem is bánok, mert most olvasni volt hangulatom. Persze, tudom, így egy csomó sorozattal elmaradtam, és ki tudja mikor hozom be őket (a kimaradók többségét valószínűleg soha), de, igazából nem is bánom. Jól elvoltam a könyveimmel :)

10 Hozzászólások

 1. És ismételten szinte teljesen más sorozatokat néztem, mint amiket terveztem :D

  The Vampire Diaries S05
  Orange is the new black S01
  The Listener S01-02
  The Fosters S01/1
  Under the Dome S01
  Samantha Who? S01

 2. Idén nem volt konkrét listám, most fejeztem be a Fkaing It-et, és nem sokára a Chasing Life-t, a PLLből felhozom magam, a 2 Broke Girls-t akarom még folytatni (legfeljebb a második évadot megnézni), és a nyaralásra meg viszek magammal Scandalt, nem tudom, mennyire lesz időm. Modern Familyt sokadjára akarom most elkezdeni, az első résznél nem nagyon jutottam még tovább, de Sarah Hyland szimpatikus volt a TCA-n.

 3. Hősök S02-S03/2 + 13 heti sorozatom.

  És….ennyi XD … ennek legfőbb oka, hogy a múlt havi Trónok harca dara óta, elkezdtem a könyveket olvasni, amik egyesével majdnem 1000 oldalasak… most a másodikat olvasom… jah és előszedtem régi számítógépes játékokat : D de annak előnye, hogy az mellett darálom a Hősöket magyarul, jah igen, mert két gép megy egymás mellett. Ennél kockább nem igen lehetnék.

 4. A Smallville 3. évadánál tartok, viszont mostanában elég lassan haladok mivel kiélvezem az utolsó pár hetet a nyárból. :D

  • Ó,a Charmed megunhatatlan számomra. Újra fogom kezdeni a héten, már isten tudja, hányadjára ♥:-) Jó látni, hogy még manapság is nézik az emberek *-*

 5. Én az eltelt 1 hónapban a következő sorozatokkal végeztem:
  – Devious Maids S02
  – Star-Crossed S01
  – The Originals S01
  – Raising Hope S03-S04
  – The Client List S01-S02
  Tegnap pedig megnéztem még a Faking It-et, illetve végre befejeztem az Internátus darát is. :)

 6. Egész jól haladtam a nyári daráimmal, bár olyat is néztem, ami egyáltalán nem volt tervbe véve.
  – In the Flesh s02
  – Buffy, the vampire slayer s02-05
  – Awkward s01
  – 2 Broke Girls s01
  Hetiben meg Teen Wolf, Witches of East End és Extant meg pilot mustra volt ma.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here