Főoldal Érdekességek Érdekességek Ariana Grande: Új dalok & Közösségi média támadás

Ariana Grande: Új dalok & Közösségi média támadás

3
Oszd meg!

Új dallal jelentkezett a csodálatos Ariana Grande. Az egykori Nickelodeon-sztár egyre sikeresebb a zenei életben, ami nem is meglepő, hiszen meglepően minőségi anyaggal rukkol elő. Az új vidoeklipje a Break Free címet viseli, a dalban Zedd is közreműködik. A klipnek most van némi története is, egy intergalaktikus csata bontakozik ki ugyanis, amit pont Ariana hárít el. Ha van pár percetek nézzétek meg a videoklipet, igazán megéri.

További újdonság Grande kapcsán, hogy már meghallgatható egy újabb dala, ami a Big Mistake címet viseli, és Big Sean közreműködésével készült el. A dalt az ihlette, amikor az ex-barátja megcsalta őt egy másik fiúval.

Ami Grande magánéletét illeti, a Big Brotherben szereplő a tesóját, Frankiet, gyorsan be is támadták a közösségi médián a mássága miatt, mire Ariana gyorsan a védelmére kelt. “Ez a ‘homo’ a legbátrabb, leghihetetlenebb, viccesebb, legintelingensebb, legjószívűbb és a legjobban szeretett arc a bolygón. Ő hihetetlen, és annyira büszke vagyok rá“- írta az énekesnő.

ariana-frankie-grande

3 Hozzászólások

  1. Én nézem hetibe a big brothert mivel nagyon izgalmas (nem olyan mint a magyar valóvilág…) és Frankie nem esett ki, még játékos, csak azért támadták ennyien, mivel eddig titkolta kinek a tesója, de olyan helyzetbe került, hogy muszáj volt bevallania h Ariana testvére, és ezt most megpróbálja az előnyére használni és befolyásolni ezzel a többi bent lakót, ezért volt vele botrány (olyanokat ígérget a lakóknak hogyha bent tartják betudja mutatni őket Justin bieber-nek)

  2. szívesen :) gondolom comes out volt írva angolul és azt hitted h ki jött :D de nem csak bevalotta az igazat

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here