Főoldal Hírek 63 évesen hunyt el Robin Williams

63 évesen hunyt el Robin Williams

5
Oszd meg!

Hatvanhárom éves korában hunyt el Robin Williams, akit olyan filmekből ismerhetünk, mint A Holt költők társasága, a Mrs. Doubtfire vagy a Jó reggelt, Vietnam! Több sorozatban is feltűnt, a kultikus Egy úr az űrből mellett a The Crazy Ones – Eszementek c. szériában vidámkodott Sarah Michelle Gellar és James Wolk oldalán.

A nyomozás még folyik, egyelőre úgy tűnik, hogy az Oscar-díjas színész öngyilkos lett, halálát fulladás okozhatta. Williams életéről, munkásságáról és a magánéleti problémáiról az [origo] közölt egy tartalmas nekrológot, itt elolvashatjátok. Az Index cikkét is érdemes megnézni.

Nyugodj békében Robin, béke poraidra

robin-williams-the-crazy-ones

5 Hozzászólások

 1. Hihetetlen. :( Zseniális volt, minden értelemben. Hiába volt kokainista, alkoholista ez a munkáján nem látszott.
  Ez a hír nagyon megrázott. Nyugodjon békében, ahová került ott már nincs depresszíó. :(

 2. Hát most nagyon elszomorodtam. Ebben a hónapban így már 3 általam nagyra értékelt színész hunyt el. Robin Williams nagyszerű színész volt, gyerekkoromtól az egyik nagy kedvencem. A legelkeserítőbb, hogy saját maga vetett véget az életének.
  Nyugodjon békében.

 3. Nagyon megdöbbentett a hír. :( Amellett,hogy piszkosul tehetséges volt,még szimpatikusnak is tartottam,ami nálam nem mindig jár párhuzamban. Emlékszem, kicsiként a Mrs. Doubtfire volt az egyik kedvenc filmem. :)

  Tibi,szerinted a The Crazy Ones visszavonása is egy ilyen utolsó csepp a pohárban dolog lehett neki vagy inkább a magánéletében voltak dolgok,amik ennyire kiborították,hogy erre a döntésre jutott?

  • Biztos vagyok benne, hogy az is egy “utolsó csepp” lehetett számára. Biztos nem egyszerű egy ekkora világsztárnak elfogadnia azt, hogy már nem kap filmfőszerepeket, és még a tévében sem “kell” az, amit csinál.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here