Főoldal Érdekességek Érdekességek Furán mutatnak a sztárok smink nélkül. Nézd csak!

Furán mutatnak a sztárok smink nélkül. Nézd csak!

7
Oszd meg!

Sok smink, egy jól belőtt frizura, és máris úgy ragyognak a sztárok, mint ahogyan a rendezvények képein, vagy a sorozatokban/filmekben látjuk őket. Azonban ők is hétköznapi emberek, akik mellett nem áll mindig ott a crew, hogy gyorsan belőjék a hajukat, és felvigyék a sminket. Ilyenkor lehet ám látni, hogy mi lakozik a csillogás mögött. Ellen DeGeneres esetében például a változás eget rengető, de a meglepően fiatal Mila Kunis sem fest túl jól smink nélkül. Alább még több sztárfotót találtok – sminkkel, és anélkül. Nézzétek csak!

1398089791_sharon-stone-640 Alicia Silverstone Brooke Shields Ellen DeGeneres Hilary Swank Jayma Mays Jennifer Lawrence Jennifer Love Hewitt Jessica Alba Kat Dennings Kelly Clarkson Kristen Bell Lena Dunham Mila Kunis Mindy Kaling Sofia Vergara

7622 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

  1. Én erre csak annyit tudok mondani, hogy mindenkinek vannak olyan “pillanatai”, amikor tök máshogy mutat a feje, mint egyébként. (Ezt tapasztalatból mondom. :D) Attól még nem mondhatóak csúnyának, mert éppen álmos a fejük és kócos a hajuk.

  2. Ezek az összehasonlítások azért nem jók, mert a tökéleteset hasonlítják össze a legrosszabbal. Így akkor néz ki az ember, ha grimaszol, mert pl. a szemébe süt a nap, a szél összefújja a haját, a fotó minősége borzalmas, a legtopisabb ruha van rajtuk…
    Ha felvesznek egy egyszerű, de csini rucit, minimális hajigazítás (lakkal mondjuk), púder, szájfény, esetleg szemspirál van rajtuk, akkor pont olyan csinosak, mint bármelyik ember, és minden ember úgy néz ki, mint bármelyik sztár, azaz egyformák vagyunk. Nem kell ezt úgy nézni, hogy valójában a sztárok a drága ruha és erős smink nélkül rondák, mert ez így nem igaz. Persze vannak csúnyábbak és szebbek az átlagnál, de ez nem a sztárságtól függ, a sztárság meg nem (csak) a szépségtől..Bud Spencer se egy ejdeszép ember…:)

  3. Szerintem ezek a képek inkább azért jók, hogy leessen az embereknek, a sztárok sem mindig csodaszépek, hiába akarják a magazinok ezt az illúziót kelteni :)

    • Hát ja, néhány embernek ezt a szájába kell rágni..De akkor is zavaró, hogy szándékosan a legrosszabb pillanataikban kapják le őket, szerintem még itt is van valami “photoshop”, hogy még rosszabbul nézzenek ki, és úgy állítják be, mintha ez lenne a valódi arcuk, mintha mindig így néznének ki smink nélkül, pedig ez túlzás.

  4. Azért Jessica Alba smink nélkül se csúnya :) Talán nála láttam azt, hogy nem olyan borzasztóan nagy a változás :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here