Főoldal Érdekességek Érdekességek Hány évesek a Teen Wolf “tinijei” a valóságban?

Hány évesek a Teen Wolf “tinijei” a valóságban?

9
Oszd meg!

Legutóbb annak jártam utána, hogy hány évesek a Pretty Little Liars tininek bemutatott szereplői, most pedig következzen a nyár másik fanfavorit szériája, a Teen Wolf. Most csak a főszereplőket lestem meg, és így kiderült, hogy a szereplők átlagéletkora 23 év. Persze sokat fiatalított a negyedik évadra behozott Dylan Sprayberry, aki csupán 16 éves. Ha őt nem nézzük, akkor az átlag máris 25 év, pont, mint a Pretty Little Liars esetében. A Teen Wolf-ban inkább a főszereplő lányok az idősek, még úgy is, hogy a “rangidős”, a most 29 éves Crytal Reed elhagyta a sorozatot. A vicces amúgy az, hogy a felnőttként ábrázolt Tyler Hoechlin csak 26 éves, fiatalabb is, mint a csajok :)

Alább megnézhetitek a képeket, alatta a színészek valódi életkorát. Szerintetek mindegyik “passzol tininek”? Van olyan, akiről messziről kiszúrni, hogy már rég kijárta volna a gimit?

Tyler Posey

Tyler Posey (22) – Scott McCall

Dylan O-Brien

Dylan O’Brien (22) – Stiles Stilinski

Holland Roden

Holland Roden (27) – Lydia Martin

Shelley Hennig

Shelley Hennig (27) – Malia Tate

Arden Cho

Arden Cho (28) – Kira Yukimura

Dylan Sprayberry

Dylan Sprayberry (16) – Liam Dunbar

8738 <- Az összes oldalletöltés 6 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

  1. Hát azon meglepődtem, hogy Shelley ennyi idős. Végzősnek elmegy. Ardenen viszont nem csodálkozom, a keleti nőkről olyan nehéz megmondani az életkorukat. Na igen a fiúk meg tényleg fiatalok a lányokhoz képest, viszont nem néznek ki “olyan idősnek”. Dylan S. -el néztem interjúkat olyankor nagyon meglátszik rajta a kora. Még fiatal, de majd belejön :)

  2. Tyler Hoechlin miatt akartam szeretni ezt a sorozatot de az 1. rész kétszeres neki futásra sem sikerült végig szenvednem :(

    • hát ugorj neki a többinek:D esetleg a 2ik évadnak,mert ezt a sorozatot kár lenne kihagyni az első pár pocsék rész miatt:)

    • Őszinte leszek, én is ezt terveztem, ugyanígy, kábé az összes tinisorozattal :) Nem mondhatom, hogy ne vidd el az ötletet, de az igazság az, hogy nem feltétlenül örülnék neki. A döntés mindenesetre a tiéd, én nem tilthatok meg semmit.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here