Főoldal Hírek A mozikba tart a Vámpírakadémia folytatása!

A mozikba tart a Vámpírakadémia folytatása!

30
Oszd meg!

vampire_academy_frosbite_01Bár többen illették kritikával a Vámpírakadémia c. filmet, nekem igazából bejött, amit láttam, még úgy is, hogy ismerem és szeretem a könyveket. Éppen ezért örülök nagyon, hogy úgy fest, mégsem halott a folytatás lehetősége. A kreátorok ugyanis elindítottak egy IndieGogo kampányt, aminek a célja másfél millió dollár összegyűjtése harmincegy nap alatt. Ha ez összejön, akkor a Dermesztő ölelés támogatói előtt is nyilvánvalóvá válik, hogy a Vámpírakadémia halovány teljesítménye (8 millió Amerikában, 7.6 millió dollár világszerte) ellenére igenis van igény a Vámpírakadémia második részére, a Dermesztő ölelésre a mozikban. Ha nem jön össze a kitűzött másfél millió dollár, akkor sajnos a film sem fog elkészülni.

A kampány augusztus 06-án debütált, és szeptember 05-ig lehet adományokat adni. Egyelőre egész jól haladunk, a kellő összeg nyolc százaléka, 114.651 dollár már összejött, és mivel 29 nap még hátravan, úgy fest van esély arra, hogy film lehessen a Dermesztő ölelésből. Sőt, így végre megjelenhet a képernyőn a rajongók egyik kedvenc karaktere, a jóképű Adrian Ivaskov is. Mint minden kampánynál, így itt is járnak ajándékok az adakozók részére, a teljes listát magyarul itt olvashatjátok. Röviden, többek között pulcsit, pólót, legális digitális letöltést, dedikált forgatókönyvet lehet kapni, aki pedig 5.000 dollárt fizet, találkozhat a szereplőkkel és részt vehet a forgatáson.

vampire_academy_frosbite_02

Nagyon bízom ám abban, hogy sikeres lesz a projekt. A Vámpírakadémia első részét még a télen olvastam, szombaton viszont nekiálltam a folytatásoknak, és annyira bejött, hogy pont tegnap éjfélkor értem a hatodik kötet végére. Kritikát minden nap írtam az élményeimről, ezek folyamatosan publikálásra kerülnek majd az oldalon. Mondanom sem kell, teljesen beleszerettem a sorozatba, sőt, kimondhatom, ez az egyik legminőségibb Young Adult széria, amihez valaha szerencsém volt. Éppen ezért is örülnék nagyon, ha a Dermesztő Ölelés eljuthatna a mozikba, mert még érdekesebbnek is tartom, mint az első részt. Nem csak Adrian Ivaskov, a széria egyik legjobb karaktere tűnik fel benne, hanem egy exkluzív síparadicsom is és egy újabb halálos összecsapás a strigákkal. Nagyon remélem, hogy egy hónap múlva IndieGogo sikerről számolhatok be Nektek. Alább megnézhetitek a készítők videóját is, amiben a színészek is felbukkannak, többek között a Christiant alakító Dominic Sherwood, aki nagyon szeretné ismét eljátszani a tűzmágus vámpírt. Legyen így!

64728 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

30 Hozzászólások

 1. Nekem is ez az egyik legnagyobb kedvencem, főleg Adrian miatt, így a spin-off sorozata még jobban bejön :). És hiába nem jött be a film, pont miatta is remélem azt, hogy összejön a következő film!

 2. Helló! €: Én most a harmadik részénél tartok !:D tegnap fejeztem be a dermesztö ölelést és kutattam hogy vajon lesz e film belöle nagyon csalódott vagyok hogy nem gyült össze a pénz… És ez biztos hogy nem lesz filmesitve ? :(

  • Nagy a csend a film körül :/ És mivel nem jött össze a pénz, ezért szerintem nem lesz semmi a második filmből. Amit én is sajnálok, mert nekem sem volt semmi bajom az első résszel :/

 3. Hello. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha még február vagy március körül össze jönne esetleg a pénz, akkor van még esély rà, hogy leforgatják???

 4. Sziasztok!! Ki hisz benne, hogy lesz folytatása? Itt vannak a bizonyítékok, hogy lehet lesz.
  1. Van egy pár jelenetkép a második részből.
  2. Nagyon reklámozzák/mondják a könyvek olvasását.
  3. Már megvan Adrian Ivashkov szerepére a srác. (Chace Crawford) És még egy pár szereplőre is.
  4. Már plakátok is vannak a második részből.

  • Nem tudom hol láthattad ezeket az információkat, de utánakerestem, és nem találkoztam eme anyagokkal. Pedig ha lenne, ezzel lenne tele az összes könyves oldal.

 5. Csak nézd meg a videót, ami ott van felül. És van egy kép is ahogy Mason meghal: Facebook oldalon Rose Hathaway – Roza ő osztotta meg a képet.
  A plakátokra simán rátudsz keresni a googléban is. A könyvek reklámozását meg mindenhol mondják és árulják is.
  Adrian szerepére a srácot is a facebookon láttam Rose Hathaway – Roza oldalán. :-)
  ENNYI!!! Lehet idén már tényleg nem lesz de én megpróbálok mindent megtenni, hogy legyen. :)
  Vannak kapcsolataim és terveim.

  • Volt, amit a kampány kedvéért leforgattak, ez még önmagában nem jelent semmit. Ha a filmet forgatnák, vagy egyáltalán lenne film, arról már tudnánk.
   A Rose Hathaway – Roza oldal pedig rajongói, nem hivatalos.
   És ne értsd félre, én is örülnék, ha film lehetne a második könyvből is, de majd akkor kezdek örülni meg bizakodni, ha hivatalos források erősítik meg. Ez pedig sajnos nem történt meg.

 6. Hali. Én sem találtam semmit arra hogy lesz-e folytatás. Hát nagyon remélem mert már az 5. könyvet olvasom és abból sincs már sok. Szeretném ha lenne mert már képzeletemben lejátszottam de azért jó volna látni a filmet. BIZAKODJUNK!!!!! :D

 7. Igen én bizakodom mindig. De úgy látom ez a TIBI valaki nem nagyon reménykedik.
  Ja és még egy érv: a két főszereplő (Rose és Dimitri) nem jöttek össze a végére.
  Olvasd el nagyon jó lesz a vége :) melyik résznél jársz az ötödikben?

  • Ha csak az ötödiknél jár, ne mond, hogy nem jöttek össze, majd meglátja az utolsó kötet végén. Addig úgyis elég zavaros a kapcsolatuk. Az összes kötet a kedvencem, már nem is először olvasom és a filmet sem egyszer láttam már. Számomra eddig ez az egyik olyan ritka film, amit a könyv olvasása után is épp olyan hangulattal néztem végig, hogy nem csalódtam benne.

  • Ismerős az érzés. Olyan, mintha kivágtak volna belőlem egy darabot. Nem tudok mit kezdeni magammal, csak ülök és bámulom a könyvet lassan tizedjére..

  • Helló! Nem tudom, hogy olvastad-e a Bloodlines sorozatot! Ha nem ajánlom figyelmedbe! Itt lettem TOTÁL Odáig Adrian-ért! Hidd el nem bánod meg! Magyarul Vérvonalak az első rész, Golden Lily a második! De ez a sorozat is 6 részes viszont a többi nincs magyarra forgatva!

 8. Már 2x olvastam őket még remélem h film is lesz kiváncsi lennék rá h hozzák mozivászonra ezeket az izgalmas dolgokat mert az első a könyv olvasása mellett is tetszik és ez ritka <3

 9. Én kiolvastam mind a hatot és imádtam! Egyszerűen imádtam! Bár Adriannal kicsit jobb befejezést vártam. :/ Az a helyzet, hogy igazat kell adnom TIBInek. Hatalmas csend van a film körül, Zoey Deutch (Rose Hathaway), vagy Lucy (Lissa), vagy Danila (Dimitri) sem tett semmilyen megjegyzést arról, hogy lesz 2. Rész. Zoey egyébként is nyaralni van Avannal a barátjával és télre lehetett volna várni a Dermesztő ölelést. Ha télre akarták volna, a film már réges régen készülődne és a trailer is kint lenne. De ez sajnos nem az Éhezők Viadala vagy a Beavatott. Be kell ismernem fáj, hogy ezt mondom, de a Vámpírakadémiának a nézettsége a másik két filmhez képest, semmi sem volt. Pedig nekem nagyon tetszett és kedvenc filmem. Nekem tetszett a könyv is, meg a film is. Reménykedni mindig is kell, ezt nem vitatom. Nem tudom miért egy hülye összeg miatt kellett nemet mondani a filmre. A rajongók kedvére kéne tenni szerintem. Ez a legfontosabb. Ha nem csinálnak filmet, eret vágok… Mit gondoltak mit kezdünk film nélkül?! Az oké, hogy elképzeled, de az nem ugyan az mint látni… Dimitrit strigoi ként, vagy azt, ahogy Rose megkomolyodik, vagy azt, hogy Adrian hogy néz ki Roseval. Azért ezeket hiányolnám. Főleg, hogy Zoey Deutch a kedvenc színészem.

   • Pedig milyen jó lett volna látni <3 Akkor is lehet reménykedni. :) Nem hiszem, hogy Richelle Mead ezt annyiban hagyná… :/ Zoey apja is rendező, hát ha tud tenni ez ügyben valamit. :/

 10. ugye csak vicceltek? kizárt hogy ne legyen Frostbite. a film a strigoiokkal fejeződött be tök befejezetlen az egész. én most olvastam ki és utána néztem mi van a filmel erre ezt találom. igazat kell adnom dhampir girlnek ebben a dologban. elképzelni mindenki el tudja de az nem ugyanaz. gyimkát akarom és a kicsi dhampirt. de az röhejes hogy LOLA 2000 azt mondja vannak kapcsolatai. nekem is van jó sok de azt még ő sem intézi el hogy a Frostbite elkészüljön. már bocsánat. ha egyszer nem akkor nem. bár igaz Zobo apja tényleg rendező. ha Zobo szépen megkéri talán megrendezi ő maga. nem veszett oda minden. még nem. ez a pénzes dolog is… ez a legelba**ottabb ötlet amit valaha is hallottam.-,- meg van rá a pénzük és nem azokkal kellene foglalkozni akik nem nézték hanem azokkal akik nézték és várják. ha akarta volna a rendező akkor rég kész lenne. de ezek szerint valamilyen okból nem akarta megrendezni a Vámpírakadémia 2. részét. mint mondtam a pénzük megvan. akármilyen kritika is szóljón a Vámpírakadémiáról akkor is tetszett és sza**k bele ki mit gondol. akinek nem tetszett álljon arrébb. ilyen egyszerű ez a dolog.

  • igazad van le kell sz**ni azokat akiknek nem tetszet nekem se tetszik pár film de azért meg nézem,hogy van-e folytatása! Pénz az van,csak lusták meg csinálni a Vámpírakadémia folytatásait ami egy kicsit dühít!

 11. Sziasztok^^ én is láttam pár videót a youtuben,és bízom abban,hogy hamarossan ki jön a Dermesztő ölelés,már a könyveket is el olvastam,nem is egyszer :D bízzunk abban,hogy ki jön van remény! :)

 12. Én tényleg vámípakadémia őrült vagyok . De még gyerek , és nem tudok tenni semmit azon kívül hogz miliárdadszor is megnézem a filmet (már tudom az összes párbeszédet ) De az a rendező letehetné a popsiát és lekezdhetné rendezni . Olvastam az összes rész , van amelyiket 5-ször is de jó könyv és ez nem vitás . És igazán szeretném látni a filmvásznon is a Dermesztő ölelést . És azt is remélem hogy Mead nem hagyja szó nélkül . De ha van esély rá ,ha halovány is de van akkor mindenkinek bízni kell benne hogy a rendező lenyomja a popoját és nekifog RENDEZNI !!!!!!!!!!!!!! Reméljük <3 <3 <3 Pls

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here