Főoldal Hírek Glee: Öt új gimis főszereplőt kapunk az utolsó évadra

Glee: Öt új gimis főszereplőt kapunk az utolsó évadra

7
Oszd meg!

Egy ideje már arról pletykálnak, hogy a Glee az utolsó, hatodik évadára visszatér a McKinley gimnáziumba. Kicsit élt bennem a remény, hogy ez tényleg csak pletyka, és az ötödik évad második felének az elvét követve, Rachelre és barátaira koncentrál majd a záró szezon. De sajnos nem így van, olyannyira nem, hogy ma kikerült egy lista, öt olyan karakterről, akik főbb szerepben lesznek láthatóak a hatodik évad folyamán.

glee-season-4

És ez miért baj? A Glee éppen ott követte el a legnagyobb hibát, hogy a negyedik évad során átváltott több helyszínes történetmesélésre, behoztak egy rakat új karaktert, és annyira kaotikussá vált az egész, és annyira nem tudtak mindenki számára megfelelő storyline-t kitalálni, hogy a nézettség drasztikusan lecsökkent. A hatodik évadra pedig pont ezt várom, köszönhetően az új arcoknak. Akik legyenek bármennyire is jó karakterek, alakítsák őket bármennyire is tehetséges színészek, csak még több káoszt hoznak majd a sorozatba. (De ne legyen igazam). Amúgy, róluk van szó. Ők lesznek az új karakterek:

 • Roderick: Duci és félénk, de a hangja olyan, mint Otis Reddinggé.
 • Spencer: Menő focista, aki nagyon jól énekel, de amúgy meleg. Aki pedig emiatt beszól neki, annak szétrúgja a seggét.
 • Jane: Tisztességes, ambíciózus, különösen szép és érdekes humorérzékkel van megáldva. A Warblershez jelentkezik meghallgatásra, de a tradíciók miatt nem kerülhet be, így kerül a New Directionshöz.
 • Mason és Madison: Ikrek, mindketten cheerios tagok, szuper pozitívak és különösen furák. Ja, és Masonnek meleg beütése van, de úgy tűnik nem az.

glee-season-1

Ryan Murphy a sorozat fő kreárora nyilatkozott is, amiben elárulta, hogy szeretne visszatérni a gyökerekhez. “Az utolsó szezonban igazán szeretnénk megmutatni, hogy mennyire fontos a művészeti oktatás a gimnáziumokban. Azt hiszem az emberek szeretni fogják“. Ennek amúgy azért is van jelentősége, mert folyamatosan csökkennek a művészettel kapcsolatos fakultációk az Államokban.

Oké, nem tagadom, érdekesnek tűnik a szereplők leírása, de akkor sem tudok lelkesedni az ötletért. Megszűnt a Glee Club, fájdalmas dolog volt, megsirattuk, és elfogadtuk, hogy vége. Úgy lett reális és jó az egész, hogy nem sikerült megmenteni. Most pedig úgy fest mégis. És ez valahogy nem jó dolog. Azért remélem lesz annyi tisztesség a készítőkben, hogy a már megismert gimis karakterek közül beköszön Jake, Ryder, Kitty, Marlee és Unique, akik tudtommal még nem érettségiztek le.  Őket legalább már úgy-ahogy megkedveltem. Szintén viszonylag friss hír, hogy Naya Rivera is jelen lesz a folytatásban, de nem főszereplőként. A Glee hatodik évada január környékén debütál majd az amerikai FOX csatornán, a tizenhárom részt szünet nélkül adják le.

Ti mit szóltok a friss hírhez? Szimpatizáltok az új karakterekkel?

2342 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

 1. A Glee-t akárhogy akartam, megszeretni megtudtam, viszont nézni valahogy nem vagyok képes, az első évadot untam, az ötödiket úgy-ahogy szerettem, de az utolsó hat részt nem láttam. Valahogy ez sem győz meg abban, hogy folytassam, főleg azért, mert Santanat nagyon szerettem, mást meg annyira nem kedveltem meg.

 2. Nekem ez egyenlőre csak casting hír, hiszen tavaly is beharangoztak majdnem ennyi új arcot, és egyikükkel se találkoztunk később az évadban. Szóval én egyenlőre a hiszem ha látom elvet vallom velük kapcsolatban.
  Viszont azt elismerem, hogy ha visszatérünk Limába, akkor kell majd pár új arc az időugrás nagyságától függően. Ha még beleférne az, hogy a 4. évados újoncok végzősök legyenek, az lenne a legjobb megoldás.
  De majd úgyis meglátjuk mi is lesz a történet és a sorozat vége…

 3. Én nagyon nem örülök annak, hogy visszatér a gimibe, annak meg pláne, hogy 5 új szereplővel. Még ha 22 részes lenne az évad, az is kevés lenne, hogy minden szereplőre jusson idő, de így, hogy 13 részes lesz…

  Nagyon remélem, hogy az eredeti tagok is visszatérnek minimum 2-3 rész erejéig. Nincs hír arról, hogy Mercedes-en és Santana-n kívül kinek a visszatérésére van még esély? Remélem Qiunn és Tina visszatérnek még! :)

 4. jájjjj most mit mondjak?szerintem ezzel az évaddal kelett volna véget vetni neki.szeretem meg szerettem de valahogy olyan blah lett. de amugy meg helló..milyen new directions?milyen Lima suli…? Sue elérte végső célját és feloszlatta a Glee club-ot….leköszöntek stb Will is elment minden.erre most visszarángatják?még a próbatermet is elvették és netes terem lett belőle..WTF?… nem értem minek zárnak le vmit ha utána meg visszarángatják..

  anno mikor vége lett a Glee clubnak az egy jó befejezés lett volna az egész sorozatnak..vagy a mostani évadzáró.attol félek az uccsó évadban csak ismételni fogják önmagukat és elszaródik..

 5. Azért hoznak be új karaktertereket mert ha nagy lesz a nézetsége az lesz a folytatásban a glee 2.0 végülis a zene miatt szerettem meg a sorozatot nem a szereplők miatt!

  • Nem hinném, hogy a magas nézettség bármin is változtatna. Szemmel látható, hogy Murphyék már mással foglalkoznának, és nem lelkesednek a Glee-ért úgy, mint a kezdetek során. Ezért is adták ki a sorozatot egy rakat írónak, és emiatt is esett a minőség akkorát.
   Az pedig, hogy magas nézettsége lenne a hatodik évadnak, elég hiú ábránd, tekintve, hogy évről-évre egyre kevesebben nézik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here